Tuesday, April 26, 2016

open minda

Assalamualaikum 1146 260416

Perkongsian hari ni melibatkan sebuah blog yang ada banyak informasi. General, sejarah, resepi, motivasi pun ada.

Blog han yang baca ni namanya OPEN MINDA

keke.. beso sikit.. takut tak nampak. 

Hari ni layan blog ni sebab tengok resepi masakan Siam yang mudah. Kerabu suhun. :D

Lepas tu ternampak pulak resepi-resepi lain. Maka yang lain-lain menjadi suatu sejarah. 

Ada resepi steamboat ala Johnny's, especially sos cicah dia tu. adoi.. terlioq baq hang.. nak try nanti. Mesti!!

snapchottt sikit
Ha tu snapshot resepi yang agak2nye sedap tu. tak try lagi.. 

Nanti-nantilah kita try k.

Nak try buat nasik minyak lagi, ayam masala yang sedap sikit, em nasik lemak lemuni, ape lagi. Kuih tako, karipap, kuih, biskut, kek dan sebagainya. aaaaaaaa


hahaha

k gedik kan.

#kbye



2 comments:

  1. Replies
    1. pizza biasanya adik yang buat rotinye.. so.. kene belajar dululah kot

      Delete

Han suka kalau korang komen