Friday, March 4, 2016

sushi king lagi kah?

assalamualaikum 04032016 1304

source: tutikin
em em it's back!!! untuk 2016. tgk tarikh betui2 k. click link kat caption gambar tu..

tapi nak besarkan satu bahagian ni..

source: tutikin
a nampak tak?? jadinye kene ade kad member.. kalau belum jadi member, sila bawak geng yang member. 

ok?

sorry ah gambo x berapa nak clear.. seperti line yang tak clear di terengganu. hahahahaha

kalau tanya kat han la kan apa yang menariknye sushi king ni.. 

emm

macam mana nk jawab eh.. sebab harga dia consider murah kot.  hehe.. 

menu kegemaran ialah miso sup. lagi tempura udon. lagi green tea panas. pastu campur2 kicap manis dan masin kacau dgn wasabi buat cicah sushi2. alaaaaaa lapar laaaa.. 

tapi maybe menu sushi kene simpan lain kali


yang nak try mkn sushi boleh la cuba time murah ni ha. berbaloi. serius.

k bye




No comments:

Post a Comment

Han suka kalau korang komen