Monday, November 30, 2015

hELLO

Assalamualaikum 30 Nov 2015 1553

Been trying to sing this song properly. But cannot find ways how to. Her voice is echoing. Yeah I know it's machine. Haha. tapi Celine Dion tu?  



:D

Monday, November 23, 2015

love soap

Assalamualaikum 1452 23112015


from http://oomori.my/

aha.. tgk tajuk korang pikir ape tu???

sebenarnya macam nak belikan sabun ni untuk adik lelaki han yang mengalami kulit muka berjerawat. tah kenapa. maybe berkaitan tugas dia sebagai tukang masak (praktikal baru) maka kulit dia terdedah kepada minyak dan haba dan sebagainya yang tak berapa sesuai dengan kulit muka la kan. 

tapi harga dia agak mahal la kan. em tapi untuk cuba tak salah kot. makanya kakak dia yang baik hati ni nak belikan masa ada gaji nanti. huhu. baik kan? haha. tapi masa tanya kat owner oomori ni katanya ada whitening effects tapi takdela sampai jadi putih melepak kot. hanya jadi cerah berseri la. 

kata beliau:


"@haniekunie putih cerah bkn putih melepak. Kalau sblm ni muka kusam, lepas ni nmpk seri wuduk nye le. LOL"


hee han baru2 ni je follow dia kat twider. lawak pulak rasanya posts dia si "isteri bernafkoh" ni 

tweethandle beliau:  jgn tersedak tengok dp dia ok..?


tapi memang bernafkoh dia ni. rasa2 han la online shop dia memang boom. macam2 ada. haha (pengunjung harian walaupun tak beli apa2 lagi)



So sabun tu.. acaranya tunggu kakak kau bernafkoh la ye dik... (bergaji.. jangan fikir lain lak)

k bye



Tuesday, November 3, 2015

sushi king bonanza

Assalamualaikum 1240 03112015 

han memang tunggu ni ..

cam biasalah..






ok bye