Sunday, October 4, 2015

Percaya tak?

Assalamualaikum

updated: 1103 05152015

k han bosan dok office

maka...


Percaya tak bukan Kat instagram je boleh jual barang? Selain Facebook, etsy, eBay, lelong, mudah dan tah mana2 lagi, TWITTER pun boleh je jadi medan berjual beli. Haaaa tengok gambar tu kalau tak caye.. 


---------------------------------------------


Ok ok. (hi rizzu bambear!
Sebab apa han pilih muna rahimah untuk feature kali ni? 

Sebab dia guna jerebu untuk hasilkan effect ala2 luonegeri kat gambo2 deme ni ha.. 









lawa kan???

aaa jeles. 

Sebenarnya nak share sikit je pasal photographer tak berapa kecik yang tiba-tiba viral kat media sosial disebabkan gambar berjerebu yang diambilnya ni. Gambar post-wedding kalau tak salah han.. 

1. Dikenali sebagai muna rahimah

2. Kawan dia nurul Diana

3. Ahli blogger perak (pemalas gila admin)

4. Orang ipoh

5. Tak caye diri dia comel

6. Photographer berbakat tak padan usia

Tapi tapi tapi.. 

Slot dia sampai akhir tahun ni dah penuh ok. 


Tapi tak pastilah kalau nak jumpa minum2 kopi coffeeking sambil nyembang dia layan la kot. Kalau tak busy.
  
#hohohoho

Check her arts out:

Twitter: @munarahimah
Fb: muna rahimah
Other search: the dope photography

Demi kecantikan FOTOCINTA anda


---------------------------------------------------------


yang kenal lebih dekat dengan dia, click link kat bawah ni

http://www.munarahimah.com/




No comments:

Post a Comment

Han suka kalau korang komen