Friday, August 7, 2015

iklan pisyek

Assalamualaikum 07082015 0959


k  k

ni post iklan


picek

ni salah seorang ahli bp.
comey je orgnye. tapi dah jadi laki dan bapak org. 
so jgn gatal kacau dia k. #eh

yang pentingnya kat sini, 
korang boleh click gambar atas ni untuk ke blog dia yang very informative tu. 
especially kepada sesiapa yang berminat hal IT.

terbaru, dia buat freelance melalui 


K

pemende lak fiverr ni kan?
sebenarnya kalau korang memang ada masa baca blog ni, 
mesti korang ada masa nak click link fiverr tu. 
basically, income yg korang boleh dapat ialah 5 USD for each task. ok kan? 
skang dah dekat 4 heng per USD. so dapat la 20 heng untuk setiap kerja yamg agak2 mudah tu.

site ni korang boleh register, dan buat kerja freelance yang sesuai dgn skill yang korang ada.
tak semestinya korang kene ade kelulusan untuk buat semua kerja tu.
as long korang yakin boleh deliver kerja tu, dan client puas hati, oklah kan?
korang pun boleh tambah pendapatan sampingan, 


jobs

ok. korang tengok yang han highlight dgn titik2 merah tu.
tu contoh job scope yang ada. so korang register, click mana koje yang kome berkenan, 
dan start working!

chey bunyi cam senang. 
kenyataannya han tak try pun lagi. 
kan dah kata ni entry iklan free.

saja nak btau pisyek ade buat service buat website dan sebagainya. reformat, repair laptop pun ada. jelajah website dia k?



dan yang berkenan tu, jangan lupa try k?
manalah tau tak payah kerja teruk2 di luar rumah. 
depan pc atas katil pun dah boleh.

ok tu je,

bye!




2 comments:

Han suka kalau korang komen