Tuesday, December 23, 2014

antara menaip dan membalut 3

Assalamualaikum 0040 23122014

Bulan disember hampir sampai ke akhirnya.. lagi dua hari krismas bakal menjelma. teringat han kat arwah tok. birthday dia kita sambut every year time cuti krismas tu. :) tapi tok dah takde.. hmm

bulan disember ade banyak celebrations of my loved ones.. birthdays, anniversaries.. :) ghindu la beronggok dgn family kite... kakdia pun sama kata homesick. kan? homesick la..

tapi bulan ni jugak han belajar banyak benda baru, dan tak sangka, han rupanya sangat bersabar dan workaholic (yg ni han baru sedar bahawa workaholic han tahap x boleh belah) especially bila han sedar, yang han suka kerja sekarang ni.. hahaha.. homai.. but it's nearly ended. 28th dec will be the final day of this casual work. sedih? sikit la..

ok hari ni birthday nya



aha.. kepada yg suka sembang hal masak-memasak, baking, memang elok sangat la gi terjah blog dia.. terlebih rajin menerai segala resepi.. haha masa mula2 kenal.. ingat dia umur 18 tahun.. hehee.. terlebih kiut.. dia kawan dengan adik pompuan han, macam tu la jugak.. hobi sama depa ni.. menerai resepi. haha.. blog adik han ada banyak.. nak expose ke ek? takyahla.. dah tak aktif dah pun dia.. kalau nak tau jugak.. tanya la kakakecik adish shida tu ye.. :D

hujan lak memalam buta ni

oh pasal membalut, esok han keje pagi sampai malam. yeah.. sampai 28.. kurisumasu... so sape2 nak jumpa.. datang sunway pyramid naaa.. call me. chewah. bertuahla kalau ada org nak datang.. :P

menaip? emm tulis blog kira menaip la kan? han ghindu gak keje menaip kat pejabat tu.. takpa sabo k. awal januari masuk balik.. harap boss tak meroyan. hahahaha.. padan muka dia.. sapa suruh han masuk balik.. kan terpaksa bagi cuti..

p/s: han ghindu mekonie siked. siked je. :P tah kenapa yang rapat dengan dia pun han tak tau.. bukanla rapat sangat. tapi bolehla buat kawan, ye dak onie pipah??

4 comments:

Han suka kalau korang komen