Friday, December 19, 2014

Antara menaip dan membalut 2

Assalamualaikum 19 dec 2014 1234

Hari ni hari kelahiran si encik garang ---- tekan ni ----- ok 

baru tahun ni kenal2 lebih siked.. dulu2 masa baru masuk bloggerperak tau je la nama retis ni tak pernah jumpa pun.

first time jumpa mungkin masa kenduri fadil ruzz kat ipoh. 

suara retis tu.. berduet lak dgn si aten.. memang thorbaek.


aten dan amal - retis of the day

ok. tu je.. eh.. bila tengok gambo ni.. han rasa takde pun buat blogpost pasal kenduri fadilruzz

ngee.. lain kali.. banyak mende nak update.. dan drafts yang tak habih tulis. 


happy birthday!

ok.. han kan dok kat customer service skang.. perkara yang perlu kita buat ialah senyum je walaupun sakit perut ke, sakit mata ke, sakit hati ke.. pastu sila fakekan diri anda.. tak suka pun kata suka. janganla marah customer. cuba kau jadi customer. ha camne? suka? haih.. tu lah pandangan han.. yelah selain kat shopping mall, han pernah jugak layan customer di syarikat landscape tu kan.. lagilah barang ribu2 ingat senang nak layan orang2 kaya ni?


2 comments:

  1. HB to him. . hehe

    maria tak suka customer service yg x suka senyum. hehe

    ReplyDelete

Han suka kalau korang komen