Friday, November 7, 2014

promosi penerbangan ke ipoh

assalamualaikum.. 2027 november 7 2014

dah lama tunggu.. teringin nak naik kapal terbang balik ke ipoh. haa.. hari ni ada seorang kawan balik dari kl, (subang airport) menaiki malindo air. harga tiket rm49 tak pasti all in atau tiket sahaja. tapi okla juga bagi orang yang berduit dan tinggal berdekatan dengan subang airport. yelah kalau drive balik ipoh pun lebih kurang tu jugak. minyak kereta viva rm30-40 cukuplah sampai ipoh, tol rm35. ha lebih pun dari naik flight. amboi macam naik bas/ keretapi tapi dalam masa setengah jam sahaja. kalau yang tinggal area gunung rapat memang akan pilih naik flight la kot. stesen bas dan keretapi pun lebih jauh dari airport tu.. 

kesimpulannya, syukur... 

ha tekan link kat bawah ni p beli tiket k? enjoy!