Saturday, October 18, 2014

Cik Onie pipah

Assalamualaikum, selamat jam 1111
Eh eh dia ni seronok nampak? Tak kerja ke? Galak dia like page Han lottentwentythree
Pertama Kali Han kenal mekonie masa nak pergi kenduri puan gksb tahun lepas rasanya. Ke tahun ni? Oh x ingat dah.. tolong comment kepada yang ingat k?
Seorang yang blur2 ...haha.. disebabkan sebuah insiden lampau yang agak sadis.
Apa pun dia seorang retis yang down to earth tapi jangan kacau dia time dia marah. Haha.. nampak macam tak marah.. sila perhati bebetul. Sangat taat kepada ummi abah, penjaga adik2.
Nak follow dia kat Twitter, check it out @mekonie Kat sana
Account official instagram dia pulak penuh dengan aksi selfie luar alam berdinding pink titik polka. Tengok sendiri Kat @mekonie dan jangan lupa singgah virtual boutique dia @dfashionig untuk accessories yang tak berapa berat hati anda nak beli.
So tak yah tunggu lama lah nak berkenalan dengan dia ni k?
Satu je yang tak nak highlight Kat sini. Facebook dia. Kalau nak tahu, p visit blog dia k?
:P
#entrinitakberbayar
K bye

2 comments:

  1. Seorang yang blur kan...wakakakaka...nasib baik ko memahami kak andddd why u make me touching haaaaaaaaa... ???????

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai touched ke? tah ttbe nak introduce retis.. hahaha.. ala tomey2 die

      Delete

Han suka kalau korang komen