Friday, October 31, 2014

heartbreak cake

assalamualaikum, 1613 friday 31 october 2014 


last two weeks i found a simple microwave lemon pudding recipe. when i read it, i'm sure that it is actually a normal lemon sponge cake mix with lemon curd for topping.

i don't have a microwave oven here in ss 19, so i just used our conventional oven to bake at 200 degree celcius for 20 minutes. (it may differ depending on your ovens)

and voila! heartbreak cakes! hahaha.. because it's tangy lemony flavour. the swirls on top of the cakes are baked meringues, each one of them looks happy despite of having a bad name. 

I've made jumbo size cupcakes and little ones. i think with the level of sweetness and presentation wise, the little ones look more appropriate and cuter.  


and i'm happy baking these for my lovely friends.


these little ones ordered by my cousin

till then! 



Fynn Jamal - Warkah Arjuna (Arjuna Beta)

assalamualaikum..1230 jumaat 31 0ktober 2014







pada mulanya han skeptikal pasal lagu ni.. pada pertama kali mendengar lagu ni dalam audio format yang tak berapa nak bagus, maka ada parts yang macam menyakitkan telinga sikit mendengarnya. yelah, orang share pun guna whatsapp kan.. dan perlahan-lahan han terima lagu ni. bahasa yang sedikit berbeza dari lagu-lagu lain di luar sana yang pada han terlalu direct. sekarang dah kurang orang guna bunga bahasa. malah han pun tak berapa nak reti guna bahasa yang berbunga-bunga tingkat langit ketujuh, kebanyakan lagu sekarang mengangkat bahasa melayu atau bahasa malaysia yang terus-terang ataupun penggunaan bahasa pasar dan jalanan.



pada pendapat han, tak salah.



tapi han rasa lagu ni seni kita. dahlah lagu klasik atau berirama rakyat atau tradisional dah tak ada peminat secara mainstream, pendengar pula disajikan dengan lagu irama baru atau lagu lama bernafas baru yang merosakkan jiwa lagu tu. tapi agak aneh. dalam kebangkitan muzik dari korea sekarang ni dan pelbagai lagu aneh dari dunia barat, kita kekurangan lagu yang menggunakan elemen orkestra. kurang bakat atau pendedahan agaknya komposer kita.



benarkah begitu? betulkan saya kalau anda rasa han salah.



berbalik kepada klip video di atas, lagunya bertajuk arjuna beta dan video pendek ini bertajuk warkah juna (mengikut pemahaman han). suatu klip yang senang-senang je buat air mata han mengalir. follow diorang jugak di instagram selepas mereka popular. ramai yang ambil berat kisah diorang ni. tapi kadang-kadang sampai han pun rasa rimas tengok komen-komen berjela. ada yang menyokong, ada yang "menyokong". komen banyak-banyak macam attention seeker. han pun tak tahu apa kisah sebenar diorang ni. tak pulak mengkaji secara mendalam.



apa pun, layan je video klip ni k?



yang patut ke masjid tu, bebawak la melangkah ke sana ye.. :) k bye



assalamualaikum.








Thursday, October 30, 2014

just me

assalamualaikum.. 2245 30th october 2014
recently a friend of mine said that my blog posts are almost tweets or long tweets. i do think the same (since forever, actually). i am not good with words and i don't know how to express them beautifully. and somehow i found myself stopped being passionate about anything at times.
there are many times that i thought i wrote long enough; usually blabbering about recent happenings in my life and they are very interesting (for me) but they'll be accidentally erased because my smartphone became stupid or getting hang for a while and i will feel like smashing the phone to the wall which i won't in reality.
nowadays, i just stay at home; whichever house i have my stuff kept. doing house chores, decorating cakes and some sewing. i kind of like it. no more hectic life like the last two years. still living, still breathing. with less penny in my pockets. much lesser. spending more time with my loved ones; family, friends, books, hobbies. and i have more time to laze around and blogging. yes. i did write for money. and i'm thankful for that. thanks to my bloggerpemes friends who sometimes slotting me in to events and promotions; doing coverage of the happenings.
my lecturer messaged me via facebook messenger and makes me lost in a deep thought. she said that she's happy tengok hani maju. oh my madam...
 what i really want? am i faking it? the happiness or comfort i am in now? it is just so depressing. i have jotted down a few pros and cons being me now. the problems i am facing. what i picture myself to be in coming years. the yearnings. everything are in a big mess now. a really big mess.
and i remembered my mom scolded me for answering, "i want to be happy" when she asked me what i want to be.. a couple of years ago
am i suffering? don't i have any regrets?
Tak ada. Belum cukup berat lagi. :) alhamdulillah..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

i'm happy the way i am..
there are thorns here and there..
but hey! you're in the middle of the flower garden..
with beauty.. comes along pain.. 
more love, more ache you'll gain





nothing is free in this world or in the hereafter 




edited 16.5.17

Wednesday, October 29, 2014

Butter cream + shortening

Percubaan pertama kali kek besar guna krim mentega dan lemak sayuran.

Tak bernapas dibuatnya!

Practice makes perfect. Aja2! Fighting!

Tuesday, October 28, 2014

Kasih sayang terhadap shiseido aqualabel

Selasa, 28 Oktober 2014

Assalamualaikum..
Ni lah barang penjagaan muka yang Han guna. Shiseido aqualabel. Ai susah sikit nak jumpa. Setakat ni ada di Watson's the curve dan sunway pyramid. Harganya murah di yodobashi.com Kat jepun. Ok. Jepun. Hmm.. nak pergi lagi.

Kat kedai online yang banyak dijual aqualabel untuk whitening je, berbotol biru.. yang merah ni untuk moisture. Hehe. Nampak tak? Han target lembabkan muka je bukan whitening. Ehem.


Kbye

Saturday, October 25, 2014

jakel jualan mengosongkan kedai

Oct 25 2014 0001

Assalamualaikum..

Haa.. tajuk memang dah buat orang tertanya2 sikit kan? Kah
Ok. Ni pengalaman han ni. Tadi pi beli kain kat jakel Kat masjid jamek nun. Ada jualan mengosongkan kedai. Tak pastila murah ke tidak. Tapi kalau mak han macam asyik beli je tapi tak nak belah dari situ, maka han Rasa memang berbaloi2 la kot tawarannya.. so jangan lupa pergi sana cari kain kegemaran korang k?



French lace, cotton silk, baju raya, baju kenduri semua dah beli. Tinggal nak tempah je. Hehe.. kalau berjalan bawak bank memang best. Hahaha.. Ok.



Kesimpulannya, hari ni happy. Han happy. Taca happy. My mam must be happy too.. walaupun.. fulus terbang. Kah3..



Err mam, ni hadiah birthday ke? Awal sangat kot. Ade lain kan? Haha.. Ok.. selamat bergembira.. tawaran sampai akhir bulan k? Tak lama lagi tu.. serbu lekaih!

Monday, October 20, 2014

Cupcakes ideas

For doorgift, birthday treats, wedding cake and any daily event.

Based in SS19, Subang Jaya

Ring us : 0122991840

F-Secure : Your business trusted protection

F-Secure has been a leading global online security provider since 1988; providing services like anti-virus, cloud content and computer security products.. The corporation is based in Helsinki, Finland and currently available in 40 other countries including Malaysia. The brand has been trusted for more than 25 years and has won awards throughout the decades.

F-Secure Internet Security 2013 received AV-TEST Best Protection 2012 Award
(source: www.younited.com)
On 16 October 2014, the company had organized a media launch event of its Protection Service for Business (PSB) at the Royal Selangor Golf Club, Kuala Lumpur. The event was launched by Christian Fredrikson, the President and Chief Executive Officer of F-Secure Corporation. In his speech, he highlighted that "The new PSB solution by F-Secure allows businesses, especially SMEs, to focus more on their business and leave security to the experts." He also added, "The cloud-based solution protects computers (PCs, laptops, Macs), file servers (Windows )and Linux), email servers (Microsoft Exchange) and mobile devices (phones and tablets) ensuring up-to-date protection at all times."

Paul Palmer (left) Vice-President, F-Secure APAC with Christian Fredrikson 
'Protecting the Irreplaceable' is a simple yet strong concept which encapsulates the essence behind what F-Secure has to offer. According to F-Secure Asia Pacific Security Adviser; Goh Su Kim, the all-in-one product will maximize the business revenue whereby the customers can focus on growing the business and leaving the system security to their expertise. By signing up for F-Secure protection package, the business system can be protected at all customers devices with only one subscription which makes the whole idea of cost-efficiency.

The cost-efficiency of the F-Secure PSB in a diagram.
The PSB Solution includes Workstation Security, Server Security, E-mail and Server Security and Mobile Security. The product also comes with a new feature - Software Updater, that ensures operating systems and third-party applications used in the organisation are up-to-date and provides visibility of the latest real-time security status and lowers risks associated with unpatched software.

Goh Su Kim presenting the role of F-Secure in protecting business
There are questions raised by the audience regarding the capacity and after sales service provided by F-Secure. Worry not, according to Paul Palmer, even the ever busy website like Facebook can be managed successfully while the 24/7 customer service can be contacted for any inquiry.

Thank you for having us at the media launch and letting us to be part of the F-Secure community.



Log on to F-secure website, Facebook and Twitter for more information

Download the latest version of F-Secure security  --- HERE


Saturday, October 18, 2014

Cik Onie pipah

Assalamualaikum, selamat jam 1111
Eh eh dia ni seronok nampak? Tak kerja ke? Galak dia like page Han lottentwentythree
Pertama Kali Han kenal mekonie masa nak pergi kenduri puan gksb tahun lepas rasanya. Ke tahun ni? Oh x ingat dah.. tolong comment kepada yang ingat k?
Seorang yang blur2 ...haha.. disebabkan sebuah insiden lampau yang agak sadis.
Apa pun dia seorang retis yang down to earth tapi jangan kacau dia time dia marah. Haha.. nampak macam tak marah.. sila perhati bebetul. Sangat taat kepada ummi abah, penjaga adik2.
Nak follow dia kat Twitter, check it out @mekonie Kat sana
Account official instagram dia pulak penuh dengan aksi selfie luar alam berdinding pink titik polka. Tengok sendiri Kat @mekonie dan jangan lupa singgah virtual boutique dia @dfashionig untuk accessories yang tak berapa berat hati anda nak beli.
So tak yah tunggu lama lah nak berkenalan dengan dia ni k?
Satu je yang tak nak highlight Kat sini. Facebook dia. Kalau nak tahu, p visit blog dia k?
:P
#entrinitakberbayar
K bye