Wednesday, September 24, 2014

Sushi king bonanza

Sapa teringin makan sushi meh terjah sushi king! Ada sushi bonanza kkkkkkk... Piring kaler2 pink, red and purple yg korang jarang ambik tu ade tau? Yg lain xde la pulak.

Tp apa yg bagusnya?

Sushi berharga rm4, rm5, rm6 semuanya discharge rm3. Rm 3 sajokkk kkkk? Dan setiap seorang ada masa 45 minit je untuk makan. Tiktoktiktok..

Skang ni yg tarik perhatian ni sebab Han suka unagi. Makanya promosi ni menawarkan unlimited unagi.. hahahaha!!

Ok. Tak nak ambik gambar.

Bye!

Oh lupa.. promosi ni untuk sushi king card members je. Jangan tinggal card korg pulak k? Diskaun 10% tetap ado

.

.

.

.

.

Ade gak gambar.. hehe. Tgk tarikh kat area selangor tu sampai 25 September 2014. Okeh esok last. 

G cepat!

---n---

1 comment:

  1. Blognya keren! Apa Anda mau mengembangkan dan mempromosikan blognya lagi? Kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya. Kami tidak terhapus filenya dengan waktu batas. Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete

Han suka kalau korang komen