Wednesday, September 24, 2014

Sushi king bonanza

Sapa teringin makan sushi meh terjah sushi king! Ada sushi bonanza kkkkkkk... Piring kaler2 pink, red and purple yg korang jarang ambik tu ade tau? Yg lain xde la pulak.

Tp apa yg bagusnya?

Sushi berharga rm4, rm5, rm6 semuanya discharge rm3. Rm 3 sajokkk kkkk? Dan setiap seorang ada masa 45 minit je untuk makan. Tiktoktiktok..

Skang ni yg tarik perhatian ni sebab Han suka unagi. Makanya promosi ni menawarkan unlimited unagi.. hahahaha!!

Ok. Tak nak ambik gambar.

Bye!

Oh lupa.. promosi ni untuk sushi king card members je. Jangan tinggal card korg pulak k? Diskaun 10% tetap ado

.

.

.

.

.

Ade gak gambar.. hehe. Tgk tarikh kat area selangor tu sampai 25 September 2014. Okeh esok last. 

G cepat!

---n---

Maaf jika aku tak sempurna

Dah sampai tahap ni ke kt drama tu? Emm oh abg fahrin! *peluk bantal peluk* so comel ok. Abg fahrin bila nak kawen? Jangan lupa jemput tau?

jom menambah pandai

http://time.com/3032117/get-smarter-every-day/

Tuesday, September 23, 2014

myNEED

http://my.crazyartzone.com/?p=257

Sunday, September 14, 2014

Tadi

Ke kenduri Amir Dan hasbullah. Sebelum itu ke kenduri liah. Masa bersalam dengan isteri hasbullah, aimi. Tetibe macam sebak Gila. Boleh pulak cakap Kat dia, "peluk sikit, manala tau kot2 ni last jumpa". Hai... Ape kene dah cik hani ni? Ttbe Rasa cam x hidup lama lagi. Eh.. Allah.

Selamat pengantin baru korang. Semua doa yang baik2 je untuk korang. Yang baru kawen ke, dah lama kawen ke. Yang x kawen lagi cam Han, harap sabar ye, insya Allah ada tu. Sat g Allah pos.

Kepada yang merindu tu, rindule.. doakan untuknya yang elok2, sihat, cukup makan pakai, tercapai apa hajat di hati. Doakan bio sangkut dgn kome pun takpe. Yela doa je pe korang nak Kat Allah tu. Insya Allah. Dapat kalau yakin, cepat atau lambat, memang ikut keperluan korang.

Selalu je Allah selamatkan Han dalam segala Hal. Apa yang jadi sebelum2 ni Sumpah walillah Han tak pernah menyesal. Yang berdosa tu menyesal la kan. Takkan x menyesal. Cubalah x ulang lagi. Ish3.

Haha Tetibe nak membebel. Lama dah tak bebel Kat orang. Takde sapa nak dengar dah.

Ghindu kengkawan, ghindu geng2, ghindu cuddles from kesayangans.

Tapi semua ada hidup sendiri. Kalau teroverlaps tu alhamdulillah. Thank you for being there, thank you for letting me in.

:) sayang semua. Bye.

Friday, September 5, 2014

Rasa nak try sekali.

http://www.mybestdaysever.com/sugar-cookies/