Saturday, June 7, 2014

Secret Laxing Legacy Secret 2


Assalamualaikum.. ni review untuk produk 

SECRET LAXING by LEGACY SECRET



Okay, masih ingatkan last few weeks han paparkan introduction tentang secret laxing?

kalau x, bacalah di sini : 

nak kurus ke x ni?

Maka setelah menggunakan selama 2 minggu.. 

Aha setelah menggunakan produk yang tersebut di atas ni.. apakah perubahan yang dirasai?

1)      Proses pembuangan air besar yang mudah tanpa perasaan bengang duduk dalam bilik termenung lama-lama.

Lain? Emmm.. malu nak habaq


2)      Okla admitted. Ukuran pinggang dari 33” dah jadi 32.5” (ala takda beza sangat pun kan?) tapi mungkin sebab kerap buang air kecil dan pelancaran pembuangan air besar.

Digestive system - sumber : 24manuals.com


3)Dari segi timbangan berat, tidak dapatlah dikongsikan di sini. sebab rasanya tiada perubahan. Maka untuk tidak berkongsi berat sebenar saya.. hahaha.. lain kali ok.. ada berita gembira saya share kat blog ni.. 

health scale - sumber: www.health.com


Berdasarkan pemerhatian di atas, kalau nak tahu, ni dalam masa dua minggu je tau. Haa… sebab stok yang ada dua botol tu tak cukup. Hehe.. satu minggu sebotol. Dua minggu dua botol. Nak try dua botol, ha.. dua minggu yg berterusan jela jawabnya.

Dalam masa dua minggu ni dok layan makan macam-macam, tapi memang lebihkan makan sayur mentah dan buah-buahan

fruits - sumber: stylonica.com

vegetables - sumber: foodsafety.asn.au


dan minum air bergelen-gelen <--penyedap ayat="" comment-----="">


infused water in glass jar - sumber : galleryhip.com
Idakla banyak bno, Cuma lebih dari biasa, bila dok kat opis, tak puasa, habih sebotol 500 ml, tambah lagi. Sudahnya sehari kumpul-kumpul mau juga dekat 3 ½  liter. Cumanya kena la rajin pergi toilet. Jangan dok simpan lak. Kan bagus buang toksin dalam badan tu..

Keputusan mungkin berbeza bagi setiap orang, maka entry ini tidak patut di jadikan suatu benchmark. 


So, kalau rasa-rasa nak try secret laxing ni, tak yah memalu, hubungi legacy secret di:

SECRET LAXING BY LEGACY

dan lain-lain produk yang harganya berpatutan, dengan testimonial yang membuat anda mahu mencubanya:




  


1 comment:

  1. Tergolek dari penimbang berat ke sini. Saya dari projek SL jugak! :)

    http://syahmizaludin.blogspot.com/2014/06/saya-belum-mengecil-sepenuhnya-dengan.html?m=1

    ReplyDelete

Han suka kalau korang komen