Sunday, June 22, 2014

Razzi rahman

0825 ahad 22 Jun 2014

Assalamualaikum..

Dok layan razzirahman.com. actually terjumpa web ni semalam. Tulah dia. Fikiran dah diracuni.

Banyak tips mende tah pasal cintan cintun yg Han sendiri pun x pasti betul ke tidak. Tapi kt bahagian testimonial ada la wajah2 suci yang dah berjaya dengan penggunaan tulisan brother love nih..

Haha. Tapi banyak yang buat Han rethinking. Dan sebenarnya Han tak perlu overthink pun selama ni. Makanya.. :P  watlek watcool watpis.

Haha ape ke buat review blog juta2 readers ni. Kakaka.. saja nak share pengalaman je. :P hari ni nak p floria kekononnya. Mungkin boleh jumpa yanty, gk, Dan sebagainya. Mungkin. Strictly mungkin. Haha. Emm Rasa nak keje je. Keje keje keje Dan tak pikir lain.

Ayah semalam masuk OT untuk check ada apa dalam saluran kencing Dan bahagian2 berkenaan. Suspected keje terlampau kuaddd sampai kencing berdarah. Well dah tua2 masih rajin dan semua mende nak buat sendiri. Harap Xde pape.

Han Rasa cam nak brenti keje Dan balik ipoh je. For good. Yela.. mak ayah dah tua. Sapa nak tengok. Han pun x kawen2. So Rasa cam nak jadi Wan AB. Serving her family sampai sekarang. Jaga Tok E, Pah Nin, sampai diorang takde. Memang dia x kawen. Tapi pahala dia jaga mak ayah mesti banyak kan? K tetiba sebak. :P teringat Kat org2 yang baik Kat kita. Tapi dah takde.

Ramai pulak orang bermasalah saluran kencing, buah pinggang, keliling Han kebelakangan ni.. musim ke? Penyakit camni pun ade musim Ek? Through reading, Han jumpa banyak remedies Dan ikhtiar untuk sakit macam ni. Dari minum air rebusan daun sup, makan a lot of celery, detox dengan infused water dan minum air lebih banyak dari kebiasaannya. Ubat-ubatan perlu inscription by doctors. So I stick to natural remedies jelah. Tapi jangan keterlaluan, berlebihan takut jadi mudarat lak.

Baru ni teringat, mimpi arwah siti israha. Han pernah buat entry pasal dia sebelum ni. Tapi x ingat dah link yang mana. Ke dekat notes fb eh?? Kena cari balik ni.

1 comment:

Han suka kalau korang komen