Monday, May 12, 2014

takyahlah cengeng sangat haniekunie

apekebende tah keinginan diorang ni. han baru keje kot. manala tahu apa yg korg buat sebelum ni. sedap2 rase je suruh han buat iklan, artikel pasal produk. dah gile kot korang ni. pastu.. grrr.. nak cerite banyak2 pun nanti integriti company tercalar lak. bebanyak sabor haniekunie. bengang tul la! seriously dahla han memang tak reti nak mengarang2. homai... benci betei la perasaan camni. esok cuti. hari ni baru nak pijak tangga naik ke rumah ada phone call. nak termencarut lak han tadi. dan nampaknya diorang ni pesen lepas tangan. nampak sangat. sangat. tengok la hal.. emm macam2la... pass2 around camtu. macam tak berminat je sebenarnye kan korg ni. dear hati. baru berapa hari?

No comments:

Post a Comment

Han suka kalau korang komen