Thursday, May 8, 2014

mangsa felixia yeap

assalamualaikum,

1332
korang mesti tahu time tengahari camni mesti ngantuk, kan? memang la skang ni lunch time. tapi hari ni hari khamis ramai yang berpuasa. ramai lagi yang tidak. haha. han pun tak puasa. tadi nala punya nasik kandaq sudah masuk perut. :P kul 1130. sedap jugak dah lama tak makan kan. beli dekat alhaj the strand je. senang. jalan kaki sikit je dah sampai.

dah siap makan, sambung kerja. tiba-tiba ada pulak update pasal felixia yeap kat mana tah. facebook ke, twitter ke, tak ingat. facebook kot. han pun pi lah tekan link tu. sampai kat official pagenya. maka aktiviti scrolling bermula. tekan link blog dia

.
.
.

nyesal

dia promote nile.com.my 

ah sudah. han dah lupa pasal website beli-belah ni. tiba-tiba dia pi peringat lak. adui la hang felixia.. awat hang buat lagu ni? 

mata han yang ngantuk ni jadi cerah sikit. dah dok tekan2 gambaq bags, teringat kat maybank. adui.. ade ke duit dalam tu?? 



makanya.. lain kalilah pi nile balik. ngantuk balik mata han.. hahaha

sempat jugak screenshot bag yg nampak comey. ak tak sanggup nak lupakan.


satu cukup jangan nak lebih-lebih.

kesimpulannya ialah, han menjadi mangsa cik felixia yang mengaum comeynya. hehe..

jangan marah.. 

nanti nak cuba singgah butik neng geulis dekat ni. tak pernah masuk walaupun dok pi dinner vicchuda setiap hari. well, by the time sampai pun neng geulis dah tutup. apakan daya..

 sekian.





7 comments:

  1. Han nile.com.my ni memang dah ramai tukang promotnye. Murah ! :D

    ReplyDelete
  2. Aku nak color merah ..Han xde kat Ipoh dah ke?

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. nile murah murah barang dia jual. . suka cuci mata jer :)

    ReplyDelete
  5. kat nile tu memang murah dan boleh rambang mata lah kalau tengok..huhu

    salam perkenalan dari group projek Legacy Secret Product :)

    ReplyDelete
  6. Haaa, Jejagaaa! Terbeli kang. kekekeke

    ReplyDelete
  7. hai kak han yg comel lote, suke tgok kak han... haniekunie..otototo..

    nah, jawab tau link ni..

    http://hannahsytieh.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-from-nuriesyanadia.html

    jgn tak jawab... :)

    ReplyDelete

Han suka kalau korang komen