Tuesday, February 25, 2014

shila amzah gempak kat i am a singer

xiang ni de ye

sesungguhnya sungguh meremang bulu romaku.. bangga? emm.. tapi memang suka dia. apa lagu pun lah. dah suka dia sejak "kau yang teristimewaaaaaa a a". itulah shila amzah. nama komersial sekarang. hehe

tak pasal han kembali ke zaman layan lagu cina. JI DE, XIANG NI DE YE.. lu power beb. suara sedap. dah comey. aiyoh! ni semua sebab i am a singer. memang hebat. :) even orang kat china sana pun kata dia bawak lagu cina tipikal dalam international flavour. ha kau.  

hari ni dok layan dua lagu tu. masa asian wave, ZHENG FU, FOREVER LOVE jadi pilihan. ha...

ji de
lagu ni dengor first time dia nyanyi han nangih hoke?? sampai sangat feeling dia walaupun tak paham sangat. bila dah baca lirik... ha rabak mata oi! ualng berapa kali pun nangih sampai hari ni.


jemput layan la ye.. lepas tu like. ha.. kan best tu.. jangan lupa tengok next episode of i am a singer jumaat nanti. alah, tak dapat tengok siaran rakaman tu, takpe. tunggu jam 2359 hari jumaat tu, ade dah video dia kat youtube. tapi takde subtitle lagi la. sila bertabah cuba translate cakap mandarin ye.

kalau rasa internet laju sangat, boleh la cekidaut instagram dengan #shilaamzah mesti korang jumpa cara nak download app for android dan ios atau link ke website yang berkenaan. 

selamat melayan.

i like shila amzah

dah boleh cakap mandarin kot. 

wo ai ni xila! jia you! 



2155 #tweetwaktu


1 comment:

Han suka kalau korang komen