Tuesday, February 25, 2014

royanan ketika geram

Assalamualaikum..

jam 2035 han masih di office. ha.. break sekejap. kerja ada, tapi dah selo melo dah buat kerja. atas sebab dah nak menamatkan perkhidmatan di company ni 7 mac depan.

semua aja dan haidar punya pasal. huhu.. tetiba teringin nak try. tengok review orang tak suka sangat. tapi takpe. kita cuba. 

hari tu guna flipboard lepas tu hang app tu. buang je.  

rindu berblog. seriously. tak mau macam sekarang ni. update bila terpaksa. hu... that's why la update ni. walaupun tujuannya hanya nak meraban teben. betul kan? tak lari konsep kan?

ha azan isya'.

last weekend. very hectic. hehe.. dari pagi sampai ke malam, sampai ke pagi pulak. picnic, berjalan, ambik angin dengan teman2 baru dan lama.

makanya.. sedang han menaip ni. perut lapar.. ada sikit lagi sotong goreng tepung dan ayam selasih dari lunch tadi buat dinner. uhuk. tak sedih pun. sedap. :P

hee.. ada orang tu nama dia pksb dan makcu dan rahimboroi on the way ke putrajaya (di kala menaip ni) nak jumpa yanty katanya, ambil sijil apa tah. sijil nikah ke? eh? pepandai je han.

lagi. ah tengah meroyan seorang diri geram kat boss sebab sengaja bagi kerja tang orang nak berhenti ni. h m m m m m m . . . . 

dan sekian. terima kasih (unexpected betul ending camni)

#royanroyanroyan

#labelbanyaksukahatiaku :P







No comments:

Post a Comment

Han suka kalau korang komen