Friday, January 17, 2014

Birthday tacaistaca 17012014

Assalamualaikum,
Ceritanya, hari ni hari thaipusam.
Biasanya bila hari thaipusam ni memangla hari kebesaran adik perempuan han jugak, natata. Haha tak.. nama dia natassya. Blogger jugak suatu ketika dahulu. Pastu dia macam malas2 sikit bila blog dia kena hacked. Sekarang ade blog jugak tapi macam x update je. Ha sama pemalas cam han kut.
Hari ni patutnya kena kerja. Tapi ambik cuti je lah. Banyak cuti lagi. Cett.. bangun pagi buta dah masak Nasik goreng lah, cuci baju lah. Dan yang paling tak boleh belah, han lap lantai rumah hari ni.
Read: LAP.
Guna kain. Haha.. tah kenapa tak puas hati lak dgn mop tu. Ada satu la flat wiper. Tapi tah. Macam tak syok. Ok bukanlah kekonon nak fefeeling nihon-jin lak ek.


Dan bila dah pegang balik fon, nampak la notification berlambak2 kat whatsapp. Bila check, ok group blogger comel dah 400 lebih. Group family pun dah berpuluh2. Haih. Dalam birthday wishes kt sya pun nak selit gak idea2 bernas pasal han. Haih.. ni la terlebih kasih sayang namanya. 
Sumber: whatsapp diri sendiri

2 comments:

  1. Atoto..btw,sempat lagï famili kenakan akak.. Hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah dorang ni.. suruh carikan, tak mau. Actually ngeri gak.. hahaha

      Delete

Han suka kalau korang komen