Saturday, November 16, 2013

Interview lagi

Salam,
Hari selasa ni akan ditemuduga sebagai calon jawatan Q41. Perasaan libang-libu. Segala benda buat rasa sakit perut. Hmm tapi sempat juga pergi makan di Oiso dengan Lely semalam. Haha.

oiso yummy2! ni campur squid dan octopus yang pedas!

power cap. ala.. kalau citer korea biasa ada scene makan ice confection dalam botol, kat tmn permainan kan? 
Kerja di office macam biasa serabut lagi menyerabutkan. Ada customer yang han dah tertangguhkan hantar plan. Saya minta maaf. Tak pasal lady boss kena marah. Samela.. han minta maaf juga.


Dalam cuaca hujan ni.. tak boleh nak rasa selesa sebab terlalu nervous kena buat presentation. Dan hari rabu ni bersedialah untuk dimaki. Masya allah. Rasa nak hantar surat berhenti.
Rasa macam dah tak kompeten. Tak tahu apa dalam hati. Tak dapat bertenang, control diri. Mungkinkah lepas interview ni akan pulih? Atau sebenarnya ni jalan menuju ke arah yang lebih doomed?