Friday, September 20, 2013

Prisoners

Assalamualaikum, 18 September yang lepas dapat lagi tiket wayang dari broframestone. Hehe.. rase Macam encik batu ni dah jadi tokey panggung wayang pulak. haha. TQ!

Kali ni ditemani kakmaria my housemate yang pejabatnya di Ara Damansara, berdekatan dengan venue; Paradigm Mall di Kelana Jaya.

Filem kali ni bertajuk Prisoners, dibintangi oleh abang wolverine kita, Hugh Jackman  dan Jake Gyllenhaal. "Dastan????" Ye dastan. Tepat sekali.  

Actually memang tak boleh bayangkan langsung cerita ni pasal apa. Memang tak nak baca review. Tapi x sangka boleh tengok kedua2 abang ni dalam watak yg sangat berbeza dari kebiasaan.

Keseluruhan cerita Han boleh kata okay. Tu je. Kalau sesiapa suka tengok drama Indonesia elok sangatlah tengok cerita ni. Letih oooo..

Seriously lebih rela tengok abang Jackman jadi wolverine my love. Antara we're the Millers, internship dan prisoners, mungkin prisoners last sekali Han pilih untuk tengok. Tapi tu perasaan Han sahaja. 

No comments:

Post a Comment

Han suka kalau korang komen