Thursday, August 29, 2013

We're the Millers.

Assalamualaikum,


Hari ni hari Jumaat. Waktu tengahari ni mesti orang-orang lelaki tengah cari makan sebelum pergi masjid untuk solat Jumaat. Tu pun kalau tak puasa la.. Tadi han dah makan pagi dengan Mekda, Mekju dan Mekdy. hehehe kat Padang Kota Corner kat Cova Suite. Ni ha muka diorang. Kenal tak? Mekdy sangat aktif di twitter . Kalau perasan comel follow la.. KARMA <--- b="" ni..="" tekan="">


mekju mekda
mekdy mekju
.
.
.
.
.
.
Tapi ni takde kaitan dengan the Millers walaupun mungkin diorang terasa nak tengok cerite tu lepas ni.
.
.
.
.
.
.
Hari Selasa lepas dapat lagi tiket free dari Broframestone yang comel dan baik hati. :D Kalau sebelum ni dia bagi tiket cerite hantu yang Han rasa menakutkan sesangat sampai tutup muka dengan beg dan tangan,  kali ni dia bagi cerite dewasa lak. "We're the Millers" tajuknya. Venue: Paradigm Mall. So han ajakla orang dekat, Adired Adib. Dia pun setuju aje lah kan.. hehe..

gambo tiket songlap dari instagram sendiri.
OK (style seorang photog)


tengok henpon, balas wasap, amik gambo blogger yg join tengok cerite ni.. sebelum start cerite. 

Blogger lain yang join preview screening ni ada seorang yang dikenali dengan nama Ruby. ni ha namecardnye. 




seorang blogger sepenuh masa sama macam Broframestone


Dan.. memang dewasa jugak cerite ni.. haha.. Pelakon yang Han kenal pun Jennifer Aniston je. Yang lain tah siapa. Dia jadi stripper dalam cerite ni. The Millers sebenarnya keluarga olok-olok yang diciptakan just to cover a weeds smuggling process. Gila kau. Punya banyak weeds sampai penuh storage dalam caravan besor diorang. Eh takleh cite bebanyak. Seriously prepare la otak korang untuk mendengar kata-kata tak berapa sihat dan menonton adegan-adegan mengejutkan bila pergi tengok cerite ni ye. 

No comments:

Post a Comment

Han suka kalau korang komen