Monday, July 29, 2013

Resepi nasik ulam perak

Refer to these pictures ok?

hashtag twtupramadhaAan hashtag iftarbpwilayahtengah

Assalamualaikum..

Date: 21 July 2013
Venue: Putrajaya
Time: Before and after "open fast" - @merchantofmilan, 2013


Sunday, July 14, 2013

New entry

This morning adib tweeted about updating entry using voice or speech and I think I am doing that now.

Haha but I also think that it should be done by using English. I'm not sure about using Malay language to speak to your smartphone

Friday, July 12, 2013

sambungan kisah kemalangan

Biasala.. Kalau dah break lelama takde maknanya emosi nak sambung menulis lagi.. 
Tapi kenyataannya, han tak repair lagi pun kereta tu.. Report dah ambik, tapi satu benda pun tak buat lagi.. Kira semua salinan dah ada. Tinggal salinan IC mak je lagi. Nantilah suruh mak emailkan. 

Ha.. Nanti lagi! PROCRASTINATION! 

Bukan sesaja tau.. Tapi sebab memang terpaksa guna kereta setiap hari.. Bukannya kerja duduk je dalam opis tadah muka kat air-cond. Tapi banyak keluar pergi site dan kerja-kerja lain termasuk melagho. Huk..

Dan kenyataan yang terpaksa jugak diterima ialah saman. Emm sarjan sikin kata kena juga bayar saman. Tapi boleh appeal for rebate la.. huu.. Kamon la.. Tunggu lepas raya la pergi tengok. So rayaku mungkin bersama kereta yang sopak dan berparut. 

Orang yang naik motor tu pun takda call ke apa.. Mungkin dia ok, redha dengan ujian Allah ni. hehe..

Ye, han pun redha gak. Siapa kata tak? ha? ha?

Ye takda sapa pun kata.