Friday, May 31, 2013

Coz i'm your lady and u r my man

On the way to the curve this afternoon, i never thought i would cried by just looking at a crow. It flew back and forth from the centre of the road the road shoulder. I can't see why it's behaving like that. Just until i saw a flattened crow on the road with its head still intact and being the only body part that is still recognizable. I did feel sad though i can say that sometimes i do feel uneasy when i saw the kind. Somehow, the crows were a couple if not friends or belong to a family. The carcass eater also have some feelings too.

@ borders the curve

Wednesday, May 29, 2013

Alamanda trip lagi

Kalaoke dgn lely, leah. Blk dr keje, plan lain, lain yg jadi. Patut jumpa kanipan, Tp lain lak yg muncul. Happy! G johnny's, beli Audrey, shopping kt watson's. Yg best lg, kerja da siap kt bb! Hmm nk concentrate projek lain lak. Roll roll roll 

Tuesday, May 14, 2013

Sg wang berhantu

hmm takda gambar la pulak.. Tp sg wang Tgh renovate Skang.. food court dah best kt tingkat 3. pastu kedai2 lain Macam biasa, banyak yg sgt affordable walaupun flashy Dan cantik. hmm tapi pergi tadi Kejap je lepas jaga site. so cam tak dapat jalan dgn menyeluruh. Tp mcm lengang sikit. mungkin Sbb time org blom blk keje. Huhu.. sg wang namanya so suit ak pun mengalir la Kan. Hadeh. 3 Baju. Dan beberapa ratus ringgit CD. ok. mmg melampau. Tp sg wang mmg.. berhantu... aaaaaaaaaaa.

Tuesday, May 7, 2013

Undi

Ni first time dalam hidup Han Mengundi untuk Malaysia. Dulu2 undi Kat universiti je. Pengalaman baru. Ok juga.

Tahun ni diperkenalkan dakwat kekal supaya dapat memastikan tiada yang Mengundi lebih dari sekali.

Semalam mengundi, sampai hari ni (isnin) dakwat tak hilang lagi. Habih buruk kuku yang sememangnya buruk ni. Ecece.

Apa2 pun harapan cliche lepas mengundi ni tentulah semoga semua yang berjaya betul2 mendahulukan rakyat dan menepati janji dan sentiasa menjaga adab dan tatasusila masing2. Tak perlulah bergaduh dan bercakar untuk kepentingan perut gendut tu ye.

Semoga Islam terus jadi kiblat kita dan cara hidupnya terus kita mantapkan.

Aamiin