Sunday, February 3, 2013

Budak bp kat icity

Malam semalam kitorang p i city. Disertakan gambar yang berkaitan. Ni pertama kali han ke icity. Had some basic ideas la.. Ada jugak tempat-tempat makan. Kitorang amik gambar perasan comel pastu flood kat whatsapp bp. Pastu semua senyap je.. Mogok eh?? Sorry tau. Takleh brenti post gambar. Saja share dengan korang.

Yang join han,picek, adib, rahim, qusya, aan, qikila, naqiah, zira. Miss alphalipid ; naqiah ada seminar dr azizan osman kat shah alam. Kira cam trip kita kali ni saja nak meneman dia la.. Datang jauh-jauh dari aloq staq. Tabah gila dia drive dari sana lepas balik kerja, ke shah alam sampai kul 3 pagi kut! (hari jumaat) Patutnya wawa nak ikut tapi dia kena balik kampung pastu join makcik dia program apa tah. Balik dari icity, tumpang tidur rumah family adib kat kg melayu subang. Rumah baru beb! Sangat membuatkan han teringat rumah kat ipoh. :,(

Pagi ni melepak di rumah adib, menikmati unifi dia sementara boleh. Hahaha. Lepas ni nak datang lepak luar rumah dia la.. Hahaha. Jangan tukar password tau? Time ni kita belum breakfast lagi. Tak sabar nak makan nasik goreng mama adib masak tadi. Hehe. Picek!!! Wake up!!

Patut tengahari ni ada kenduri kat kuala langat. Tapi dah melepak tempat yang homey ni rasa cam tak nak balik lak.

Miss my home and family walaupun baru je balik last week. Chinese new year ni kita jumpa tau! *ttbe beraksi manja*

Happy sunday!

2 comments:

  1. knp muka pisyek je yang dok nampak nie hahaha

    ReplyDelete
  2. ntahnya.gambar wa takde pun..i iz sad

    ReplyDelete

Han suka kalau korang komen