Thursday, February 7, 2013

Teluk senangin part one

Salam..
Hati tergerak nak type entry pasal gathering kat Teluk Senangin. Tapi maafla.. Han tak pandai bercerita macam abang korang si Aim (I, I, I) tu..
malam yang nak pergi tu, tetiba cam risau gila sebab hari sabtu biasanya kerja, tapi sebab nak pergi gath ni sanggup cuti. So siapkan kerja yang patut supaya colleague yang kerja tak susah.. tapi nak menyiapkan kerja tu terpaksa la sampai pukul 12 malam baru selesai, baru balik rumah untuk sambung siap barang sementara menunggu di Aim sampai ke Kota Damansara dari rumah Adib di Kg Melayu Subang.
Sorry sangat2 kepada semua yang datang ambil Han malam tu sebab lewat sangat baru han boleh ikut korang. masa tu lapar gila.. teringat ada ayam panggang dengan sup sayur. mintak la tolong housemate panaskan. tapi tak sempat makan, jadi tapau je la ayam tu bawak sampai ke puncak alam, makan kat mcd lepas amik si kanipan. ai bukan patut boikot ke?? tapi dah lapar sangat, kedai pun tak ada yang bukak lagi lewat camtu. even cash machine kat mcd tu pun depa dah offlinekan, guna manual, tulis kat order sheet aje.
lepas makan, pergi la isi minyak. tang ni korang kena baca kat bloggerperak.com sebab ada details. ak dah tak sanggup nak cerita.. sebab tak pandai nak cerita. benda kelakar jadi sedih lak karang. lepas tu kami pun gerak la ke teluk senangin.
lapo lapo
tak sabo nak g teluk senangin tp tgh stress kat opis sampai kul 12 malam

3 comments:

  1. haha...ganas ganas..mana part II ni..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. aisyeh man..lagi satu tlg disable word verifaction tu..jenuh nk jwb soalan dia

      Delete

Han suka kalau korang komen