Sunday, December 30, 2012

ada ke pengganti jackie chan?

last week pergi tengok movie dengan yeop, syasya and leha. CZ12.

action best, lain dari yang lain. new apparatus. tapi macam biasa style jackie chan, akan gunakan props dalam set sebagai senjata secara tak langsung semasa berlawan. cool kan?

filem ni menonjolkan sangat-sangat sisi stuntman si jackie chan ni.. dah tua kut.. risau je tgk aksi2 dia.. agaknya ada lagi ke org yang boleh buat aksi macam tu tanpa stuntman? a living legend!

cerita ni kalau orang tak biasa tengok cerita cina yang lawak, mesti kata merepek.. tapi serius han nak tengok lagi.. hehehe.. cerita ni agak laju la jugak kalau ikutkan.. tapi puas hati..

tak dilupakan pelakon air mata korea ada juga dalam filem ni .. :P nama dia kwon sang woo yang saya suka mata sepetnya. hihi..

terima kasih kepada pembelanja iaitu sepupu han, leha. orang yang sama han bawak masa tengok wayang bersama broframestone hari tu.. :D nanti kita g wayang lagi k..



  




No comments:

Post a Comment

Han suka kalau korang komen