Sunday, December 30, 2012

ada ke pengganti jackie chan?

last week pergi tengok movie dengan yeop, syasya and leha. CZ12.

action best, lain dari yang lain. new apparatus. tapi macam biasa style jackie chan, akan gunakan props dalam set sebagai senjata secara tak langsung semasa berlawan. cool kan?

filem ni menonjolkan sangat-sangat sisi stuntman si jackie chan ni.. dah tua kut.. risau je tgk aksi2 dia.. agaknya ada lagi ke org yang boleh buat aksi macam tu tanpa stuntman? a living legend!

cerita ni kalau orang tak biasa tengok cerita cina yang lawak, mesti kata merepek.. tapi serius han nak tengok lagi.. hehehe.. cerita ni agak laju la jugak kalau ikutkan.. tapi puas hati..

tak dilupakan pelakon air mata korea ada juga dalam filem ni .. :P nama dia kwon sang woo yang saya suka mata sepetnya. hihi..

terima kasih kepada pembelanja iaitu sepupu han, leha. orang yang sama han bawak masa tengok wayang bersama broframestone hari tu.. :D nanti kita g wayang lagi k..



  




Sunday, December 2, 2012

me day finally..


lagi beberapa minit, me day akakn berlalu pergi.. begitulah berlalunya my "me day" entah bila akan berlaku lagi..

seriously, hari ni having a good time with my parents and brother.

ayam penyet dekat uitm shah alam

Hari ni dia punya convocation di UiTM shah alam (bachelor islamic banking). my parents

ye akak pendek

naik bas 


should already be in Ipoh by now. Gahhhh.. miss them already padahal baru berapa jam je

berpisah.. OMG! T________T

makan, jalan2.. ayah pun ajak pergi warehouse sale.. bukan sepertinya hari ini dengan

hari2 lain..

metrojaya warehouse sale at stadium melawati

tapi adik han yang bongsu tak ikut.. kangeeeeeeeeeeeeeeeen adik besor tu..



tapi ada perkara yang menggeramkan berlaku. updating my xperia P just now but... but.. 

I'm not sure what happened to my gallery. i mean the pictures in the gallery all gone!

where should i find it? the icon for gallery also gone. now it turns to album and film

but... when i clicked the icons.. the display turned blank and went to  the main screen

again... ala... bengang sangat. but i do find the pictures in other applications like 

picsart and on my laptop. tapi bila tekan icon kat fon tak boleh pulak.. geramnya!

emm camane ek.. korang boleh tolong?