Friday, November 9, 2012

roti jem di waktu petang

dah jam 1422. terus terang han tak solat zuhur lagi. kejap tadi pergi seksyen 14, PJ. dekat dengan matriks UIA (seksyen 16).. teringat kisah dulu-dulu. biasala kan.. masa pergi tadi senang je ikut NKVE. balik ikut jalan lama dari PJ ke Shah Alam untuk ke Subang Airport. Traffic pun ok lagi.. belum start solat Jumaat.

Macam biasa.. kalau pasal matriks mesti ingat zaman "selebet" - deqna, fie, han, jeena, zem. Kaki shopping, kaki jalan, kaki ngumpat, kaki ape lagi??? korang ada simpan lagi tak beg selebet tu??  hehehhe.. ramai2 ni yang single tinggal I sorang je. uhuk2. ni bukan iklan k. kenyataan. semua dah kahwin kut. yang pasti dah kahwin; zem dengan deqna. Jeena entahlah, fie pulak on the way han rasa.. ehehe.. Happy untuk korang k. Sayang kome sesangat. Tapi atas batas waktu, kekangan tugas personal dan kerja, kita tak boleh selalu bersama kan.. Rindu korang k. (T____T)

mungkin ni bukan satu-satunya entry pasal rindu kat korang.. tapi saat ini memang han ingat sangat. tambah2 petang ni han kena pergi midvalley megamall (tempat lepak dulu2). duit 2 ringgit dah cukup pergi balik dari mid ke matriks.

han bukan tak ada kawan lain.. banyak jugak kawan-kawan baik dari sekolah rendah, menengah dan uia main camp. nak cerita semua. ha tak publish la kut entry ni.. itu saja.. nak makan roti jem lagi. bye



p/s: please don't mind all my grammatical and spelling errors okay?


mangsa kejadian


No comments:

Post a Comment

Han suka kalau korang komen