Tuesday, December 6, 2011

wedding plan

bangun pagi2 bute dah buat wedding plan. baju tiga pasang dah siap design. kenduri nak buat macam mana, bilik pengantin macam mana, theme semua dah siap pikir sekali.. cuma venue dgn budget je tak disertakan sekali.. aa peliknye.. tapi tangan tak henti2 melukis dan menulis pagi tadi..

semuanya berkaitan dengan mimpi just before i woke up and waiting for azan subuh. mimpi ape tu? mimpi org sarung cincin kat jari.. pelik sgt sebab cincin tunang je pun, tp si lelaki tu yang sarungkan cincin. ish3.. bukan muhrim lagi ye.

siapa yang han nampak mimpi tu? ha rahsia.. :P malu nak kabo kat sini.. hehe.. tapi ya, han mengaku memang senang jugak dengan org tu. takde buat han sakit hati. tak bermulut manis macam sesetengah orang tu. tau nak flirt je dengan han lepas tu, kahwin/kawan dengan orang lain. han ni memang tahap skandal je kot. tak layak untuk dimiliki orang agaknya.

tapi han tau satu perkara, ramai orang yang suka dan sayang kat han. tak tahulah kalau tu hanya lidah tak bertulang mereka yang cakap kan. but sometimes, cara mereka ambil berat tu, memang ikhlas sangat rasanya.

6 comments:

  1. ye. betul saye syg sgt kt han.. xmo luper tu!!! tapi..tapi..nk tau sper jejaka itu... huhuh.

    ReplyDelete
  2. Selamat pengantin baru, Han! heheheh :D

    ReplyDelete
  3. tanda-tanda dilamun cinta nie .... take note

    ReplyDelete
  4. @norulhaidar: ish3.. love u too darling.. jejaka misteri itu.. err..


    @iamfabulousiti: thank u.. in my dreams, selalu ade majlis kawen.. hahaha


    @Touya K II: biasalah.. bertahun2 bercinta :P

    ReplyDelete

Han suka kalau korang komen