Wednesday, October 26, 2011

from manjung with love... for food :D

ok hari ni bersiaran dari manjung, belakang McD. ala kome mesti tahu kat mane kan.. hari ni ade la small gathering for our family. nothing much really. nak kate sambut deepa pun tak boleh. sebab kami ni benggali cina. bukan beragama hindu pulak tu. emm.. tapi jiran sebelah cousin han ni hindu people, they are celebrating deepavali, and sending us some delicacies:


kitorang masak sendiri la hari ni.. ade grilled dory, ayam masak merah, garden salad, dan sup ayam untuk uncle yg tak brape sihat. semua sedap.. ai masalah betul famili han ni.. semua nak tunjuk talent memasak. dah tu yang makan pun kitorang jugak. so tau2 jela body kitorang camana.. kadang2 rasa rimas jugak.. tapi... korang tengok la sendiri.



sambutan menggalakkan. 

cuti deepavali 2011 ade beberapa jam lagi.. so sape yang sambut, sambutlah ye.. 

4 comments:

Han suka kalau korang komen