Friday, September 23, 2011

nasihat

saya ada seorang kawan yang sangat baik. dah kenal sejak 13 tahun yang lepas. dia memang selalu nasihatkan saya. kadang2 dia macam tahu je saya susah hati. so dia akan call. saya ni degil sikit. tapi dia tak jemu nasihatkan saya sampailah beberapa bulan lepas, dia dah tak tegur saya lagi. mungkin dia dah jemu nasihatkan saya. atau dia nak biarkan saya fikir yang terbaik untuk diri sendiri. saya nak contact dia tapi saya pula rasa malu kalau dia tanya macam-macam pada saya. saya rindu padanya. tapi saya cemburu bila dia contact kawan-kawan saya yang lain yang saya tak expect pun dia akan kenal rapat dengan orang itu.

No comments:

Post a Comment

Han suka kalau korang komen