Thursday, September 1, 2011

selamat hari raya

hari ni han adik-adik buat open house kecil-kecilan. takde orang datang sangat pun.. kawan-kawan han yang datang adela 4 orang, aminul radziff, abdul hakim abadi, eddy azrul dan seorang kawan baru, fakhrul.. tahun ni rasa tak meriah pun.. entah kenapa.

macam-macam yang berselirat dalam kepala otak ni. nak cerita payah, tak cerita pun payah.. lama betul takde sesi heart to heart.. oh rindunya saat itu..

hmm macam-macam dah jadi. ada kawan yang hilang ayah lagi dua hari nak raya, ada yang operate appendicitis, ada orang nak beli kereta baru, renault megane. ada yang sebaya han, beli kereta baru BMW 5 series, ada yang beli kereta baru, viva elite.

ada orang yang tak paham apa han nak kata.. :P yang ni tak boleh tolong.. memang selalu apa yang han cakap bersifat peribadi, tetapi dalam ayat general yang memang susah orang nak decode. sorry. malu la nak reveal semua kan..

No comments:

Post a Comment

Han suka kalau korang komen