Friday, August 19, 2011

cherating

emm lagi 4 tahun ak dah nak 30 tahun.. hahhahaha.. gile tul.. hampir menjadi spinster sudaa.. tapi dalam jangka hayat aku ni, tak pernah sekali pun p cherating. lalu adela.. cherating ni tempat bebudak kuantan melepak selain TC (teluk cempedak). hmm bile tgk deal ni, teringin pulak ha.. tak mahal, 150 je.. stackable lak tu.. maknenye boleh beli byk2 dan gune sendiri jugak la kan.. yela kalau rase nk cuti berlame2 kt cherating tu.. tinggal 3 hari lebih je (until 22 august 2011) untuk beli kupon ni.. banyak savenye. dari rm388, save 61%. ha berbaloi tak? beli cepat.. boleh p honeymoon nanti.. tempatnye pun nampak cantik.. hmm tgk gambar2 ni.. click mana2 gambar untuk p website kupon ni e.

kalau rasa nak urut ada spa disediakan.

agak-agak receptionist ni friendly tak?

hui laut biru!



for more information, click this ------> http://www.malaysiavacationguide.com/holiday-villa-beach-resort.html


selamat bercuti!

2 comments:

  1. patutla macam pernah nampak e gambo2 nie..akak dah pernah pergi rupanya

    ReplyDelete
  2. ler yeke.. ahahaha.. kak.. selamt berpuasa.. lama tak nampak akak online

    ReplyDelete

Han suka kalau korang komen