Tuesday, June 14, 2011

nora elena

hmm.. gatal sangat nak buat entry pasal nora elena.. macam2 hal la dah terjadi kat dunia ni sebab nora elena. hehehe.. mase kat novel orang tak berapa perasan pulak kan.. yelah.. apa barang baca novel cinta. picisan! cinta luar alam.. dan sebagainya.. tapi bila dah masuk tv, org yang biasa kutuk pembaca novel sendiri yang ternganga, terleleh, tengok garapan pengarah JET LI (nama samaran) dan penulis skrip Maizura Mohd Ideris.

orang kata bila tengok cerita ni kita akan compare pulak dengan yang di sisi kite.. tapi sebenarnye, for me, secara tak langsung, kite sedar, org yang selalu kite bentak2 tu la yang dok sayang kat kita.. kita sedar, betapa sebenarnye dia care kat kita dengan cara tersendiri.. he's still there whenever you need him.. ha kau.. takkan semua orang nak sama dengan abang seth tu kan.. romantik luar alam.

tarikan utama siri ni sebenarnya Siti Saleha bagi penonton lelaki dan Aaron Aziz bagi penonton perempuan. dah.. tak payah nak deny. memang betul kan?

yang lain-lain tu penambah perisa.. especially watak Yvonne (Wan Sharmila). halamak. memang benci gila tgk lakonannya.. sangat real. paranoid! cemburu rabun! memang respect a.. samalah dengan watak utama tu.. memang natural habih.. tak seperti drama lain.. memang buat orang lekat kat tv tu.



jadi kepada yang tak pernah tgk, sila ikutinya di
kalau yang connection power boleh lah cari link download.



perluke letak gambar? jap cari.........
...............
...........................
..................................
............................
..................
..............
...................
.............

ha nah!



aaron aziz sbg seth tan

siti saleha sbg nora elena


tak jumpe la..

2 comments:

  1. hahah, g komen kat blog org lain bagai pastu buat post psl nora elena jgk ye..haha nk naik rating jgk ke??

    ReplyDelete
  2. takdela nak naikkan rating.. lebih suke kalau org tak bace.. tetibe je tertaip.. kire cam tulis kat diari tu ha.. ampunkanlah e..

    ReplyDelete

Han suka kalau korang komen