Saturday, April 16, 2011

teringat

terima basikal merah kecik dari ayah.

didukung ayah masa hujan kat tadika.. tak pergi naik bas sebab hujan

"diselamatkan" ayah dari lubang pasir kat rumah belakang rumah. pergh cam pasir jerlus.. "yah! tolong~"

"diselamatkan" dari tenggelam kat tempat berkelah dekat kebun ayah di simpang pulai.

dimarah ayah sebab badan makin naik. (ha~ ni tak boleh belah)

ayah sebak marahkan han sangat degil dalam kelas matematik cikgu salbiah.

ayah sebak tanya apa lagi han nak untuk pass subject studio, "kamera? kereta?" han diam je.. (sedih mase ni)

rasa serba salah masa ayah belikan kamera baru yang macam takkan digunakan sangat sebab dah nak habis sem. so ayah tanya, "habis, apa yang awak nak?" i said, "external harddisk." ayah siap-siap, terus keluar belikan buffalo hard disk yang sangat sophisticated, dan tak semua komputer boleh access. adeh..

ayah amazed gila (comel) dgn button printscreen semalam siap boleh save transaction maybank2u guna aplikasi paint

sampai sekarang masih pegang tangan ayah nak seberang jalan. :)

sayang ayah~ (uhuk! air mata mengalir2)

2 comments:

Han suka kalau korang komen