Sunday, March 13, 2011

terseliuh lagi..

cerita ni dah basi dah..

terjatuh dalam bilik air hari selasa lepas.. masa nak ambil wudhu solat maghrib

tapi ada niat yang terpesong sedikit kot.. walaupun tujuannya nak solat di awal waktu..

kwang3.. padan muka aku.. so hari ni hari ahad.. dah boleh pijak... jalan slow2.. tapi tak boleh lama2, nanti bengkak balik..

emmm..

hari rabu lepas geng pondok2 datang melawat (merah and hani, ed, azam, aminul) .. happy la jugak.. takdela rasa down je sebab dah jatuh kali kedua..

kali kedua? sebab kaki kiri ni dah pernah terseliuh tahun 2007 kot.. mase main netball, salah landing.. ai.. sakit sangat masa tu sebab kelas ada banyak jugak.. takde crutches, takda wheelchair.. so i have to walk..

WALKING to class everyday.. jauh la jugak dari safiyyah tu ke KAED. mase tu dah start duduk level 2 kot.. kena naik tangga.. hari2 berjalan rasa nk nangih je..

sampai ke hari ni kaki aku masih sengal2.. sekali, kena lagi.. so ber-wheelchair-lah aku sepanjang masa berada si rumah ni.. OKU.. huk3

No comments:

Post a Comment

Han suka kalau korang komen