Tuesday, November 30, 2010

habis

macam dah habis.. tapi tak pasti.. betul ke dah habis? result tak keluar lagi.. patut tak han risau? patut tak?

Friday, November 5, 2010

mata

kena lagi kali ni.

tak paham kenapa han selalu kena status skandal or kekasih gelap.

sama ada sedar atau tidak. biasanya tak sengaja.

yang terbaru.. seriously, han memang tak tahu dia dah kahwin.. baru lagi la tapinya, baru 4 bulan..
tapi dia tak beritahu.. tiba-tiba isterinya sms suruh jangan contact lagi.. bukan han yang contact dia ok? suami awak tu yang tiba-tiba je muncul lepas 4 bulan hilang. patutlah hilang. bernikah rupanya. kalau iya pun beritahu lah kan.. so bolehlah buat bodoh je.

tapi.. tak kisah pun. bukan salah han.. :P