Saturday, September 4, 2010

salam

selamat hari raya, maaf zahir dan batin

sekarang ni sibuk (konon-kononnya) dengan thesis: drawings, report dan tak ketinggalan, hal terkinja-kinja yang lain.

bagaimanapun masih lagi berpijak di bumi yang nyata.. walaupun kadang-kadang rasa macam tak nak teruskan dah.. cuma kali ni, everything's better, sebab rasa ada orang yang percaya kita boleh buat segala perkara yang rasa-rasa macam mustahil tu.. yay!

2 comments:

  1. salam ziarah.
    BW sampai ke sini..:)

    Slmt Hari raya diucapkan buat Haniekunie :)

    ReplyDelete

Han suka kalau korang komen