Wednesday, July 14, 2010

sewing always made my day

i do corsages, fabric rings.. sewing is an activity i love when i feel stressful.

2 comments:

  1. hey thanks for dropping by..
    anyway,i nak sgt blajar menjahit dan buat kraftangan segala tapi takde masa..huhu..impress dgn org yg pandai menjahit..

    ReplyDelete
  2. salam.. alamak.. jgn ambil pusing ape yang ade kat blog ni tau.. merepek2 je..

    hmm same with me impressed jugak dgn org2 kreatif tau..

    hehe.. sekarang asyik layan blog rizalman.. ade kat blog list tu.. my god he's one of a kind designer.. banyak talent die tau.. melawak pun boleh..

    hmm raye dah dekat.. tak mau try buat anything handmade ke?

    cube tengok kat blog list tu jugak, tgk art blogs.. kalau tak search je for simple art projects.. walaupun hasilnya tak seberapa, banding dgn yang org yang dah pandai buat, tapi mesti puas hati.. lain kali boleh buat lagi.. bila bagi kat org pun lebih dihargai.. well, ikhlas dari hati kan..

    lastly, selamat berpuasa.. selamat hari raya..

    ReplyDelete

Han suka kalau korang komen