Thursday, March 18, 2010

sukar dipercayai

pada mulanya, memang han dah buat keputusan tak nak pergi ke kuantan untuk ke perkahwinan zhafri dan nabila. tetapi tiba-tiba, setelah dipujuk oleh acik shah, han pun ikutlah trip wawa, liah dan ima ke kuantan. dalam perjalanan, (pada masa entri ini ditaip, kami berada di uia) orang ofis wawa called mengatakan dia perlu menghantar laporan dalam bentuk softcopy, padahal wawa telah mencetak keluar laporan tersebut. lalu, kerana kami telah singgah di mcd karak, maka kami telah membuat keputusan untuk singgah di uia sebentar untuk menghantar email yang disertakan laporan yang dikatakan tadi. jadi, di sinilah kami, di makmal komputer kaed, menyiapkan laporan dan menghantarnya kepada pihak yang berkenaan. hehe.. lawok. nasib baik hani ikutkalau tak, diorang kena lah cari kafe siber. hehehe :p

baiklah, kami nak menyambung perjalanan ke kuantan, daa!

3 comments:

  1. cam tue pulak ek...

    wei aku khwin nnt jgn xdtg pulak ek huhu

    BroFramestone Blog

    ReplyDelete
  2. insya allah ak datang.. aminn...

    ReplyDelete
  3. cerita tak habis tapi malas nak uodate lagi.. boleh kan.. kalau han buang je blog ni??

    ReplyDelete

Han suka kalau korang komen