Thursday, March 11, 2010

aha!

ahahahahahahaahahahahahahahahahahahahaahahhahahaahahahahahahahahahaha~

3 comments:

  1. salam..hai haniekunie..sya baru selesai membaca entry about ipoh:seri yang hilang tidak berganti di blog uztaz saifulislam.com..dalam entry tu hanie ada komen kan & kata rindu nak makan sardine puff di bakery superkinta..kalau rindu nak makan sardine puff bakery superkinta tu..boleh la pergi ke GM(green town mall)atau orang panggil UDA Ocean… kat situ la pindahnya kedai bakery superkinta tu.. kalau tak silap The Bread bakery.. sebab sya pun selalu beli sardine puff tu dgn pizza bulat kecil tu ..ala yang ada macam mayonis keras dia buat bentuk X dia letak kat atas pizza kecik tu..tak tau la pulak apa benda yang dia bubuh tu..mayonis ke keju..
    tapi kalau nak buy kene cepat..kalau datang petang2 dah abiss..sebab laku .. orang ipoh yang dah tau itu kedai bakery yang bukak kat superkinta dulu diorang datang beli… :)wassalamm

    ReplyDelete
  2. terima kasih atas info tu.. tapi semalam memang tak sempat pergi :(

    really missed it!

    ReplyDelete

Han suka kalau korang komen