Wednesday, December 16, 2009

yarabi

ok.. tak boleh nak cerita panjang lebar.. tapi han happy sangat2..!! emm.. nak cerita.. tapi public la pulak blog ni.. korang.. just doakan han happy and bahagia selalu k? recently, sejak my birthday.. han memang rase sangat happy.. han mungkin tak brape happy dgn my studies.. tapi yang ni, han memang tak boleh berhenti ketawa dan senyum bila teringat.. my roommates pun dah tengok lain macam bile tergelak2 macam ni.. tapi i couldn't help it.. tak boleh nak stop.. sebab dah lame ade dalam diri.. dah tenggelam, tapi tiba2 muncul balik.. emm.. nak mintak advice pun.. tak tau macam mane nak mula.. aiye.. korang.. love u all, ok? u know who u are.. nak sambung senyum dan ketawa balik..

No comments:

Post a Comment

Han suka kalau korang komen