Sunday, December 27, 2009

nape susah sangat?

han nak balik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tengah sedih-sedih ni banyak lak orang nak call.. takkan nak nangis kat fon.. sakit dada tahan air

mata, tahan nada suara..

ayah called.. tanya ok ke buat keje.. han jawab buat-buat ok dah la..

takde semangat lagi.. gosh teruk gile..

tak pernahnye rase cam ni..

mungkin pernah.. tapi tekanannye sangat kuat..

tadi baru print plan yang tak siap tu..

alhamdulillah ade marsyam.. hantar ke june printing..

sedih la..

takde orang pun kat sekeliling han..

han serah je kat Allah.. tapi macam tak cukup usaha je..

hanie.. kenape la awak camni..

nak jugak buat kerje fokus macam orang lain..

tapi macam biase senang sangat drifted away dan melayan kehendak nafsu..

nak mintak tolong kat orang pun tak tahu,,

tak percaye kat orang ----> mak cakap

entahla.. ye ke?

hari ni bermula dengan ceria tapi lepas tu.. emm entahla..

semakin terase bahangnye..

esok presentation pukul 9 pagi

tak boleh lambat hanie.. nanti langsung tak dapat present

hanie.. nape macam ni? berubah la sikit.. terancang sikit..

kena terancang banyak sebenarnye..

senang-senang je tengok orang lain buat inventory..

lame-lame pun, diorang tahu ape nak buat..

han still blur..

nak buat blur.. nak present nanti lagi la..

macam mane ni..

macam bodo je.. selame bertahun-tahun dok bawah langit uia ni takde belajar ape-ape ke?

kekuatan tu penting.. tapi han dah jumpe die ke belum sebenarnye??






No comments:

Post a Comment

Han suka kalau korang komen