Wednesday, December 2, 2009

panting


have a chat with my former 'boss'
heh, naa.. gege.. apis os..
got enlightenment.. pencahayaan agung duh.. susah nak cerite dgn org masalah ape bala..
emm.. manela sume geng.. kesian kan tertinggal kat belakang..
dah jatuh, tak reti2 nak bangun..
sendiri pun dah penat mengeluh
nak bangun, tapi ade gam gajah lekat pungkoq kat bangku
so stupid
camane?
the final sem (insya allah, harap sangat2 yg terakhir) dah nak mula
masih di sini.. 'menunggu mati'? takdela sampai macam tu
dah tak larat nak telan dah kata-kata semangat, nasihat, and kutukan from everybody
(ala dah start emosi.. )
sendiri mau ingatla..
tapi ingat-ingat sangat dah tak leh wat keje lak..
orang lain dah bergerak..
mereka pun sangat laju..
nak cope up camane?

hanie..
hikki, smile for me forever, please??

travelling..
travelling..
can u keep it up?

2 comments:

Han suka kalau korang komen