Sunday, December 27, 2009

nape susah sangat?

han nak balik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tengah sedih-sedih ni banyak lak orang nak call.. takkan nak nangis kat fon.. sakit dada tahan air

mata, tahan nada suara..

ayah called.. tanya ok ke buat keje.. han jawab buat-buat ok dah la..

takde semangat lagi.. gosh teruk gile..

tak pernahnye rase cam ni..

mungkin pernah.. tapi tekanannye sangat kuat..

tadi baru print plan yang tak siap tu..

alhamdulillah ade marsyam.. hantar ke june printing..

sedih la..

takde orang pun kat sekeliling han..

han serah je kat Allah.. tapi macam tak cukup usaha je..

hanie.. kenape la awak camni..

nak jugak buat kerje fokus macam orang lain..

tapi macam biase senang sangat drifted away dan melayan kehendak nafsu..

nak mintak tolong kat orang pun tak tahu,,

tak percaye kat orang ----> mak cakap

entahla.. ye ke?

hari ni bermula dengan ceria tapi lepas tu.. emm entahla..

semakin terase bahangnye..

esok presentation pukul 9 pagi

tak boleh lambat hanie.. nanti langsung tak dapat present

hanie.. nape macam ni? berubah la sikit.. terancang sikit..

kena terancang banyak sebenarnye..

senang-senang je tengok orang lain buat inventory..

lame-lame pun, diorang tahu ape nak buat..

han still blur..

nak buat blur.. nak present nanti lagi la..

macam mane ni..

macam bodo je.. selame bertahun-tahun dok bawah langit uia ni takde belajar ape-ape ke?

kekuatan tu penting.. tapi han dah jumpe die ke belum sebenarnye??






Wednesday, December 23, 2009

buang masa

nurhani hidayah suka buang masa. tahniah. anda andalah candidate untuk menjadi manusia tak bertamadun dan sering tertinggal di belakang. bukan salah orang lain, tapi masalah diri sendiri. kalau sendiri tak ubah, diri sendiri yang rugi. tahniah atas kesedaran anda dan cubalah buat sesuatu untuk materializekan kesedaran tersebut. sekian terima kasih.

memang kalau boleh nak lempang diri sendiri, memang dah buat. macam mana nak buat kerja, semua orang tak boleh tolong. nurhani yang nampak indipendent sebenarnya sangat bergantung kepada orang lain. tak ada persoal assistant, tak tahu nak jadi ketua kepada diri sendiri. bukan seorang insan yang kamil. keyakinan dah lama dimamah masa, atau sengaja dihilangkankah?

nurhani hidayah sangat memerlukan pertolongan, tapi dia tak pernah menunjukkan kesungguhannya untuk meminta bantuan. harga dirinya begitu tinggi, namun jika difikirkan bukannya kerana ego, tetapi tidak mahu menyusahkan orang lain.. makanya, seperti biasa dia akan jatuh dan terbiar di situ beberapa lama, sehingga jiwanya sendiri keluar dan membuatkannya berdiri semula dalam kepayahan.

dek kerana telah jatuh berkali-kali, dia sudah biasa bangun dalam kepayahan itu. dia mahu melonjak keluar, tapi jiwanya sudah terbang meninggalkan jasad yang masih menahan ombak. lalu siapakah lagi yang boleh menariknya walaupun dengan sangat payah? nurhani hidayah masih di situ, merenung alam sekitarnya yang begitu pesat membangun, lalu mendongak, dan jarang sekali dapat menentang mata2 mereka.

terus-menerus bertahan, mengkaji kelemahan, namun tiada penyelesaian. sangat lemah? saya kurang pasti. sejak bila datangnya perasaan rendah diri itu? sejak bila menjadi sangat lemah? sejak bila menjadi sangat stupid? tahniah nurhani kerana anda memang telah berubah.

"manusia memang sentiasa berubah, jika tidak semakin baik, tentunya berubah menjadi semakin teruk"

Sunday, December 20, 2009

Black and White Photography Contest




salam, saya dapat tahu tentang contest ni from http://www.broframestone.com/
saya pun try la nasib..


gambar ni diambil oleh saya sendiri, diedit dgn photoshop sikit pastu bagi die black and white.
aktiviti main mekap ni memang hobi saya di kala cuti sem..
diambil dalam bulan Jun 2009

Saturday, December 19, 2009

to guys out there.. hargailah bini

copy paste from an email sent by khairol anuar, my online buddy

Mulianya seorang isteri disisi Allah...
Dan betapa berharganya wanita yang bergelar isteri
ini pada keluarga, suami dan anak-anak
Rugi dan binasalah suami-suami yang tidak menghargai isteri
mereka kerana isteri inilah yang akan membantu mereka di akhirat kelak.
Biarlah buruk mana isteri anda,
sayangilah mereka.....

Beruntungnya seorang wanita yg ada rahim ini ialah dia bekerja
dengan Tuhan... jadi 'kilang ' manusia.
Tiap-tiap bulan dia diberi cuti bergaji penuh...
7 sehingga 15 hari sebulan dia tak wajib sembahyang
tetapi Allah anggap diwaktu itu sembahyang terbaik darinya.
Cuti bersalin juga sehingga 60 hari.
Cuti ini bukan cuti suka hati
tapi cuti yang Allah beri sebab dia bekerja dengan Allah.
Orang lelaki tak ada cuti dari sembahyang.. .
sembahyang wajib baginya dari baligh sehingga habis
nyawanya.

Satu lagi berita gembira untuk wanita,
Sepanjang dia mengandung
Allah sentiasa mengampunkan dosanya,
Lahir saja bayi seluruh dosanya habis.
Inilah nikmat Tuhan beri kepada wanita,
jadi kenapa perlu takut nak beranak?

Marilah kita pegang kepada tali Allah.
Seandainya wanita itu mati sewaktu bersalin, itu dianggap
mati syahid, Allah izinkan terus masuk Syurga.
Untuk orang kafir dia tak dapat masuk Syurga tapi
Allah beri kelonggaran siksa kubur.
Untuk peringatan semua wanita yang bersuami
seluruh kebaikan suaminya, semuanya isteri dapat pahala
tetapi dosa-dosa suami dia tak tanggung.

Diakhirat nanti seorang wanita solehah akan
terperanjat dengan pahala extra yang banyak dia
terima diatas segala kebaikan suaminya yang tak disedari.
Contohnya bila dia redho suaminya pergi berjemaah di masjid
atau ke majlis ilmu, bersedekah.. ganjaran Allah keatasnya jua..

Bila dia lihat suaminya tengah terhegeh-hegeh di titian
Sirat dia tak nak masuk syuga tanpa suaminya,
jadi dia pun memberi pahalanya kepada
suami untuk lepas masuk syurga.
Didunia lagi, kalau suami dalam kesusahan
isteri boleh bantu tambah lagi di akhirat.
Kalau seorang isteri asyik merungut,mulut selalu muncung
terhadap suami dia tak akan dapat pahala extra ini.

Manakala suami pula mempunyai tugas-tugas berat didalam dan
diluar rumah, segala dosa-dosa anak isteri yang tak dididik
dia akan tanggung ditambah lagi dengan dosa-dosa yang lain..
Dinasihatkan kepada semua wanita supaya faham akan syariat
Allah agar tidak derhaka denganNya.

Ses u ngguhnya wanita dijadikan daripada rusuk kiri lelaki.
Dia bukan dicipta dari kepala ke kaki,juga bukan dari tapak
kaki. Dia dicipta dari sebelah rusuk kiri lelaki supaya dia hampir
kepada kamu(lelaki) ,lengan lelaki dicipta untuk mempertahankan
wanita,dekat dengan hati lelaki untuk disayangi.

Woman was made from the rib of man,
She was not created from his head to top him,
Nor form his feet to be stepped upon,
She was made from his side to be close to him,
From beneath his arm to be protected by him,
Near his heart to be loved by him.

"Wahai Tuhan...
ku tak layak ke syurgamu ...
namun tak pula aku sanggup ke nerakamu...
kamilah hamba yang mengharap belas darimu ...

"Ya Allah...
jadikanlah kami hamba2 mu yang bertaqwa ..
ampunkan dosa2 kami, kedua ibubapa kami,
dosa semua umat2 islam yang masih hidup mahupun yang telah
meninggal dunia"......


Kubur itu gelap, cahayanya ialah Laa Ilaaha IllalLah.
Jika diletakkan langit dan bumi di sebelah dacing, dan kalimah ini
di sebelah yang satu lagi, pasti lebih berat lagi nilai kalimah 'Laa ilaaha
illalLah' ini.
Rasulullah saw. bersabda (mafhumnya):"Wahai manusia! Ucaplah 'Laa ilaaha
illalLah' , kamu pasti berjaya!"

Marilah kita ucapkan kalimah ini:
"Laa ilaaha illallah!" x 10

copied from my facebook : The Never-Will-Be- official Wedding Plan

Rules: Once you've been tagged, you are supposed to write a note with d wedding plan!=) At the end, choose d people u want to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tagged you, it's because I want to know about u!=)

(To do this, go to “notes” under tabs on your profile page, paste these instructions in the body of the note, type your wedding plan, tag d people (in the right hand corner of the app) then click publish.)


1. how old are you?
- i'm 24

2. are you single?
- yes

3. at what age do you think you'll get married?
- below 30

4. do you think you'll marry the person you are with now?
- who is with me now?

5. if not, who do you want to marry?
- my secret crush since i was 9

6. who will be your bridesmaid & bestman?
- anybody available, loved ones.. friends, maybe?

7. do you want a garden/beach or traditional wedding?
- A garden, beach and traditional wedding.. :p

8. where do you plan to go on honeymoon?
- atlantis paradise island, bahamas
Atlantis Bahamas

9. how many guests do you think you'll invite?
- i hope i can invite all my family and extended families,
friends: SKSR, SMGR, Anderson, IIUM
and everybody close to me

10. will that include your exes?
- of course.. loved ones kan.. or loved once?? hehehe

11. how many layers of cake do you want?
- enough for everybody to have a piece of it

12. when do you want to get married, morning or evening?
- evening.. not too cold, not too warm..

13. name the song/tune you'd like to play at your wedding.
- japanese songs.. wahahaha emo j-rocks

14. ur wedding colour theme?
- white, cream, oyster grey, silver.. any colour that will enhance my skin complexion

15. do you prefer fine dining or just normal spoon&fork?knife?
- fine dining, ok.. but that means i have to tighten up my stomach.. (control is the key)

16. champagne or red wine?
- neither

17. honeymoon right after the wedding or days after the wedding?
- Right after ---> supaya TIDAK PERLU TOLONG BASUH KAWAH & BELANGA after the wedding reception! (aja's answer)
- mine : i won't bother.. whenever is perfect for me.. as long as he is with me

18. money or household items?
- Make it BOTH!

19. how many kids would you like to have?
- a boy and a girl

20. will you record your honeymoon in DVD/CD?
- i won't.. but maybe a brief journal in my diary? and loads of pictures

21. ur dream present fr0m ur future husband?
- a dedicated himself

22. whose wedding plan would you like to know next
- anyone i tagged, male or female!
chanteque kan??

kawaii wedding photos.. cam midori no hibi lak..


an email from my cousin, leya..









unique banget!

Wednesday, December 16, 2009

yarabi

ok.. tak boleh nak cerita panjang lebar.. tapi han happy sangat2..!! emm.. nak cerita.. tapi public la pulak blog ni.. korang.. just doakan han happy and bahagia selalu k? recently, sejak my birthday.. han memang rase sangat happy.. han mungkin tak brape happy dgn my studies.. tapi yang ni, han memang tak boleh berhenti ketawa dan senyum bila teringat.. my roommates pun dah tengok lain macam bile tergelak2 macam ni.. tapi i couldn't help it.. tak boleh nak stop.. sebab dah lame ade dalam diri.. dah tenggelam, tapi tiba2 muncul balik.. emm.. nak mintak advice pun.. tak tau macam mane nak mula.. aiye.. korang.. love u all, ok? u know who u are.. nak sambung senyum dan ketawa balik..

Monday, December 14, 2009

:D

i'm rolling on the floor depressingly, but still feeling like flying in the air..

can somebody tell me what's going on?

happy? i am..

very happy? i really am!

hehehe.. hoping for the best, but i don't want to expect anything worst.

hmm.. la la la.. happy! happy!

Saturday, December 12, 2009

r r r

kak wani, tgk ni..

Thursday, December 10, 2009

my my my


happy!
he appeared on my birthday!
alah kat facebook je pun..

see this!
it's my old bag..
which had been with me since the first week of matriculation program. (may 2003)
which is still my favourite bag.


this is a recipe which we call it as 'oat casserole'
yummy and filled with healthy ingredients


and this is my cute little birthday cake i bought for myself today (i'm not making myself sound pathetic, ok) .. yummy light orange mousse with a dark chocolate piece and dark chocolate ball


and another thing, it's a trial.. emm :p


emm that's all for today
actually i went to the studio at 10 pm to wipe the floor (kat my area je)
balik kul 1.00 am
nasib baik ade si liza.. tumpang motor die sampai roundabout
ok good night baby..

anne!! how are u?
nervous?
hehe

Friday, December 4, 2009

breakdown

sangat teruk ok..

that's all i can say

Thursday, December 3, 2009

lemon-lime juicy salad


bahan-bahan

sebiji timun dipotong dadu
sebiji tomato dibuang biji, dipotong dadu
sebiji bawang besar
segenggam daun sup dicincang
satu sudu kecil serbuk lada hitam kasar
setengah sudu kecil serbuk basil
setengah sudu kecil serbuk oregano
setengah sudu kecil serbuk thyme
satu sudu kecil garam
sebiji lemon (diperah jusnya)
3 biji limau kasturi (diperah jusnya)

cara-cara

1- masukkan semua bahan ke dalam mangkuk
2- kacau rata
3- sesuai dimakan dengan ayam tandoori, nasi atau apa saja


Wednesday, December 2, 2009

panting


have a chat with my former 'boss'
heh, naa.. gege.. apis os..
got enlightenment.. pencahayaan agung duh.. susah nak cerite dgn org masalah ape bala..
emm.. manela sume geng.. kesian kan tertinggal kat belakang..
dah jatuh, tak reti2 nak bangun..
sendiri pun dah penat mengeluh
nak bangun, tapi ade gam gajah lekat pungkoq kat bangku
so stupid
camane?
the final sem (insya allah, harap sangat2 yg terakhir) dah nak mula
masih di sini.. 'menunggu mati'? takdela sampai macam tu
dah tak larat nak telan dah kata-kata semangat, nasihat, and kutukan from everybody
(ala dah start emosi.. )
sendiri mau ingatla..
tapi ingat-ingat sangat dah tak leh wat keje lak..
orang lain dah bergerak..
mereka pun sangat laju..
nak cope up camane?

hanie..
hikki, smile for me forever, please??

travelling..
travelling..
can u keep it up?

Thursday, November 26, 2009

hlovate

i'm reading Rooftop Rant by Hlovate.
satu han nak highlight kat sini, my family is quite a happy family
dua, han takde member nak brainstorm idea.
tiga, i just wanna be an artist! salah ke?
empat, hlovate nye karya, semua best!!!

i can't sleep last night.
but i dozed off at 4 o'clock kot.
then, bangun subuh and sambung tido sampai pukul 1030 pagi.
memang best sebab dah lame tak rase agak relax macam tu.

dah termimpi pulaknye..
i was reading a novel kot on a long bench.
then, kiddo datang, put on interest to what i was reading and put his face very near to me.
ceh. what the..
then at a different place, there is an unknown guy.
cannpt remember or maybe just a random guy, taking care of me.
and i feel very comfortable with him around.

then, everything shut off.

tamat.. hehehe..

what a waste.. (abai's)

live well or live hell? you choose.

i'm the one yang patut choose what i'm gonna do will my life

saya tak ada abang atau kakak

more on hlovate's novel >> here

Wednesday, November 25, 2009

hmm.. it's just a reply where i posted on saifulislam.com


salam, semua..

saya hanya berusia 24 pada tahun ini. sekarang saya sedang membuat kajian tentang ipoh old town untuk design thesis saya sem ini. apa yang dapat saya kongsikan, ialah perspektif saya tentang keadaan kawasan kajian saya yang
memang bersejarah dan merupakan warisan Ipoh,Perak dan seluruh penduduknya.

pertama sekali, kalau nak tahu briefly tentang Ipoh, sila lawati Ipoh Tourist Information Centre, berdekatan Ipoh Padang. memang macam-macam ada.


town hall waktu malam

kebanyakan bangunan di kawasan ini telah atau sedang mengalami proses restoration atau pemuliharaan seperti yang sedang dilakukan di Town Hall, di belakang medan selera Dato’ Sagor.

pada saya, ini adalah satu usaha yang baik dalam memperkenalkan semula warisan Ipoh yang dah lama kita lupakan, dek proses urbanisasi dan juga imigrasi penduduk Perak, khasnya Ipoh ke tempat2 yang lebih maju seperti Kuala Lumpur dan sepertinya.

saya teringat bilamana dalam minggu lepas, saya berhenti semasa lampu isyarat merah di tengah pekan ipoh, saya terleka dengan facebook di telefon bimbit hampir 15 saat selepas lampu hijau menyala, tak ada siapa yang membunyikan hon kepada saya.. :p betapa tak perlu ‘rush’nya penduduk Ipoh ni.

mungkin juga penduduknya memang penyabar dan ramah tamah. semasa saya berjalan seorang diri di sini, ada senior citizent yang menegur, bercerita tentang zaman persekolahannya di King Edward. kami boleh bersembang setengah jam lamanya, tau2 rupanya dia adalah seorang K.E hooligans yang intelligent. he got 9 distinctions in exam, and he got an offer whereby, he can choose anywhere on the atlas to further his study. he chose england. he is now a retired mining engineer. sounds cool, kan?

tentang shopping malls lama-lama seperti Super Kinta, Ocean yang kini dah jadi The Store.. memang betul-betul meninggalkan nostalgia bila saya teringatkan setiap kali saya nak membeli buku nota baru, pasti saya ajak mak ayah saya pergi Super Kinta, sebab banyak pilihan, beli alat tulis pun seronok. kalau membeli pakaian baru pun, mana lagi kalau bukan Super Kinta. dan ingat lagi.. kalau bagi kaum perempuan ni, nak beli pakaian dalam, memang kena pergi Super Kinta, kalau tengok dari bahagian pakaian sukan, bahagian lingerie ni memang macam lautan lingerie (pada masa itulah, saya masih di sekolah rendah, kecik lagi). kalau anda semua masih ingat, ada satu bakery kat situ, yang sardine puffnya, memang terbaik dalam dunia (setakat yang saya pernah rasa la). saya memang sedih bila Super Kinta ditutup, tambahan pula saya tak dapat jumpa dah bakery yang ada sardine puff yang sedap tu.. :’(

taman DR tu pulak memang tempat kami sekeluarga lepak time weekend. mesti simpan roti lama dalam peti ais banyak-banyak, tunggu masa je nak bawak bagi ikan makan. sekarang ni, air tasik kecil tu pun dah surut, walaupun masih ada lagi airnya dan boardwalk tengah tasik tu pun dah dinaik taraf. namun, masih sunyi. sangat sunyi. tak ada lagi orang yang datang untuk naik bot kayuh kat tengah tasik tu. dan ikan pula lebih banyak di bahagian Taman Jepun. padang permainan atau fitness station di bahagian belakang taman DR tu dulu, berhampiran rumah pangsa, dah rosak semuanya. macam terbayang-bayang betapa ramainya budak-budak yang berebut main permainan kat situ sampai kami adik-beradik sempat main sekali sahaja setiap permainan tu. tapi tak kisah. ayah pujuk bagi makan aiskrim.. sedih kan? rasa agak menyesal. sebab rasanya tak ada simpan walau satu pun gambar zaman meriah tersebut. gambar sepi zaman sekarang ni adalah.

banyak lagi saya nak cerita di sini, malangnya ini bukan blog saya. tapi anehnya, saya hanya merepek di blog sendiri dan tak ada entry yang merenggut perasaan macam ni..

bagi saya, Ipoh tak perlu dimajukan dengan bangunan tinggi-tinggi mencakar langit mahupun dijadikan kota warisan yang terlampau padat dengan pengunjung seperti Melaka atau Pulau Pinang. cukuplah dengan pemuliharaan dan pemeliharaan bandar bangunan kolonial ni yang penuh sejarah dan kisah unggul di sebaliknya.

(walau saya berasa sayu melihat muzium darul ridzuan di jalan panglima bukit gantang wahab dan perpustakaan tun razak yang tiada pengunjung dan kekurangan bahan pameran dan buku. both need more attention by the authority)

all the best to all of u.

i love Ipoh forever..

love,
haniekunie.

Friday, November 20, 2009

anohito

through my window i can see the wildest dream could be so real!!

yesterday, i met that someone who made me think that i am the hottest person on earth.
i don't know him, yet he knows me quite well. he saw me at the place that i am rarely there.
he knows me but do not know where i actually belong to. and i am glad that i met him there.
and i was thinking too far about us. hahaha. yeah. i just need someone to go through all this easily.
smoothly.

i saw him a few times before. but i don't think that he'll recognize me anywhere else but UIA.
but he did. and he approched me first. i remembered the times when i am always the one who make out conversation.
but this time, i am the attention. thank you. you do make me feel beautiful.

emm perasan..

Thursday, October 29, 2009

xoxo

i hate me!

Sunday, October 25, 2009

Brown Eyed Girls - My Style



Lyrics

어느 별에서 왔니
내맘 가질러 왔니
나만 알아보게 살짜쿵
없니

어떤 여잘 좋아하는지
눈에 차는지
까탈스런 인기 하는
반하게 너잖아

My style
너는 완벽한 나의 왕자님
My style
이상형이야 완전히
왠만한 남자는 맘에
차지도 않았던 난데
My style
헌데 벌써 너의 노예

보고 볼수록
스타일이야
스타일 이야
말투 성격 얼굴까지
My Style
You make me
Fall in love with you

어느 별에서 왔니
내맘 가질러 왔니
나만 알아보게 살짜쿵
열순 없니
You got me xoxo
어느 별에서 왔니
속에 왔니
이러니 My darling
애태워야 하니

Kiss me

정말 애인 따윈 없겠지
바람둥이완 멀겠지
별자린 뭘까
잠버릇은 뭘까
모든게 궁금해

My style
너는 적당히 무심하지
My style
말할 때도 툭툭 내뱉듯이 하지
나에게 관심이 없나
하면 그건 아니라니까 뭔가
My style
이런 매력덩이 까칠하지

그런 성격마저
스타일이야
스타일 이야
미워할래도 못해
My Style
You make me
Fall in love with you

어느 별에서 왔니
내맘 가질러 왔니
나만 알아보게 살짜쿵
열순 없니
You got me xoxo
어느 별에서 왔니
속에 왔니
이러니 My Darling
애태워야 하니

(Tic tic toc)
깊이도
미치죠
Hit me
boy
시간은
(Tic tic toc)
사랑의 깊이도 깊어져가
미치죠 나를 봐줘
Hit me boy

하늘에서 떨어졌나봐
맘을 뺐으라고
맘에 난리난리 나게 하지 말고
그대 빨리빨리 와줘

어느 별에서 왔니
내맘 가질러 왔니
나만 알아보게 살짜쿵
열순 없니
You got me xoxo
어느 별에서 왔니
속에 왔니
이러니 My Darling
애태워야 하니
My style

My Style

Eoneu byeoreseo wanni nae mam gajilleo wanni
Naman araboge saljjakkung ni mam yeol sun eomni

Eotteon yeojal johahaneunji
Ne nune nan an chaneunji
Kkatalseureon nal han ingi haneun
Nal banhage han neojanha

Rap)
My(my) style(style)
Neoneun wanbyeokhan naui wangjanim
My(my) style(style)
Nae isanghyeongiya wanjeonhi
Waenmanhan namjaneun mame chajido anhatdeon nande
My(my) style(style)
Heonde nan beolsseo neoui noye

Bogo tto bolsurok jaen nae seutairiya
Ttak nae seutail iya
Maltu seonggyeok eolgulkkaji My Style
(You makes me fall in love with you)

* eoneu byeoreseo wanni nae mam gajilleo wanni
Naman araboge saljjakung ni mam yeolsun eomni
(You got me xoxo)
Eoneu byeoreseo wanni nae mam soge wae wanni
Wae ireoni My Darling nal kkok aetaewoya hani

Jeongmal aein ttawin eopgetji baramdungiwan meolgetji
Byeoljarin mwolkka? jambeoreuseun mwolkka?
Modeunge nan gunggeumhae

Rap)
My(my) style(style)
Neoneun jeokdanghi musimhaji
My(my) style(style)
Malhal ttaedo tuktuk naebaetdeusi haji
Naege gwansimi eomna hamyeon
Geugeon tto aniranikka mwonga
My(my) style(style)
Ireon maeryeokdeongi neon kkachilhaji

Geureon seonggyeongmajeo neon nae seutairiya
Ttak nae seutail iya
Miwohallaedo motae nan My Style
(You makes me fall in love with you)

* eoneu byeoreseo wanni nae mam gajilleo wanni
Naman araboge saljjakung ni mam yeolsun eomni
(You got me xoxo)
Eoneu byeoreseo wanni nae mam soge wae wanni
Wae ireoni My Darling nal kkok aetaewoya hani

Rap)
Tic tic toc gipido
Michijyo Hit me boy
Siganeun ga tic tic toc
Nae sarangui gipido gipeojyeo ga
Michijyo nareul bwajwo Hit me boy

Haneureseo tteoreojyeonnabwa
Nae mameul da ppaesseurago

Nae mame nallinalli nage haji malgo
Geudae ppallippalli wajwo

* eoneu byeoreseo wanni nae mam gajilleo wanni
Naman araboge saljjakung ni mam yeolsun eomni
(You got me xoxo)
Eoneu byeoreseo wanni nae mam soge wae wanni
Wae ireoni My Darling nal kkok aetaewoya hani


Translation

What star are you from?
Did you come to take my heart?
Can you open your heart ever so slightly
So that only I can see?

I wonder what type of girl you like
Do you even notice me?
You made picky and popular me
Fall for you

My Style
You are my perfect prince
My style
You are so completely my type
None of the many men that wanted me
Took my attention like this
My style
I’m already your slave of love

The more I see you
You are my style
Exactly my style
Your voice, personality and even your face
My Style
You make me
Fall in love with you

What star are you from?
Did you come to take my heart?
Can you open your heart ever so slightly
So that only I can see?
You got me xoxo
What star are you from?
Did you come to take my heart?
Why are you doing this my darling
Must you tantalize me like this?

Kiss me

I wonder if you really don’t have a girl
I hope you’re not a player
What is your sign?
How do you sleep?
I’m curious about everything

My style
The perfect amount of carelessness
My style
You speak clearly and succinctly
I wonder if you aren’t interested in me
You say that it’s not that but then what is it?
My style
You’re so charming it’s wearing me out

That personality is just right
You are my style
Exactly my style
I couldn’t dislike you even if I wanted to
My Style
You make me
Fall in love with you

What star are you from?
Did you come to take my heart?
Can you open your heart ever so slightly
So that only I can see?
You got me xoxo
What star are you from?
Did you come to take my heart?
Why are you doing this my darling
Must you tantalize me like this?

(Tic tic toc)
Deeply
I go crazy
Hit me boy
Time passes by
(Tic tic toc)
My love gets deeper and deeper
I’m going crazy look at me
Hit me boy

I’m sure you fell from the sky
Just to steal my heart
Don’t make my heart go wild and crazy
Just hurry hurry up and come to me

What star are you from?
Did you come to take my heart?
Can you open your heart ever so slightly
So that only I can see?
You got me xoxo
What star are you from?
Did you come to take my heart?
Why are you doing this my darling
Must you tantalize me like this?
My style